4 favorit sminkprodukter

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj!

Just nu har NordicFeel ett så jädrans bra erbjudande! Handlar du smink för mer än 299 kr får du 20% rabatt, gäller idag och imorgon.

Tänkte tipsa om några favoriter. Med åren har man samlat på sig några produkter som man numera har som favorit, som ger det där lilla extra som man inte kan vara utan.

Jag har 2 olika av denna >>rouge från Makeup Revolution<<. Jag bara ÄLSKAR den. Den kostar dessutom typ ingenting just nu! Den ger galet härlig lyster och är så fräsch i färgen. Det behövs dessutom väldigt lite av den för att den ska ge färg. Nu är jag typ rädd att dom ska sluta med de här rougerna.

Syns kanske inte men här har jag rougen på mig!

Världens härligaste mascara ALLA kategorier! >>IDUN Gull Volym Mascara<< Detta är den bästa jag haft, är verkligen förvånad över hur mycket jag gillar den! Så grym på alla sätt. Ger mycket volym, lätt att tvätta bort, smular inte, hamnar inte under ögonen, mycket svärta. Så bra! Den är dessutom till för oss som har både känsliga ögon och bär kontaktlinser.

Tyvärr är den här rackarn slut just nu, men om ni gör som jag gör – klickar i att du vill bevaka produkten så får du ert mejl när den kommer in igen.

Så snart att man kan bevaka produkten och kan vara först på bollen sen. Hoppas jag hinner före dig. Tänkte nämligen beställa så jag har någon extra.

Stora favoriten när det kommer till concealer är denna, >>Magic Concealer från Helena Rubinstein<<. Jag har den i färgen Light. Finns ingen lika bra, jag har provat extremt många. Svinnöjd är jag! Täcker bra och håller riktigt bra hela dagen. Lägger sig inte i linjerna under ögat och hjäper verkligen till att få en piggare blick.

Nästa favorit är denna >>contouringstick från Black Up.<< Jag har no: 3. Den ljusa använder jag inte så mycket då jag använder min concealer istället. Men den mörka delen är så smashing bra. Ska beställa en nu snart igen, det får liksom inte ta slut helt plötsligt.

Min stora hudvårdsrutin kan du läsa om HÄR ifall du vill ha lite genomgång av hur jag sköter min hud.

Kika in på galna härliga priser på makeup HÄR!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese Bonath
Therese Bonath
3 years ago

Då har rougen utgått jag älskar också den åh vad arg jag blir

Nästa inlägg

Julbullar

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x