Rufsig morgon och tips för vita sulor

Godmorgon godmorgon!

Tidiga inlägg ifrån mig flera dagar i rad. Kul att ni verkar vara några som uppskattar det. Jag har varit vaken sen (trumvirveeeel) kl 2! Slumrade ju i soffan alldeles för tidigt så vid 2 hade jag sopar ihop ett rejält lass med sömn. Haha…

Nu ska jag strax gå upp och baka, har några recept som jag vill göra och det kliar i fingrarna. Jag vet, jag måste vara lite knäpp, kanske inte så lite heller.

Försökte lite försiktigt väcka den här hönan men det enda hon gjorde var att byta plats och sova vidare. Hon är en riktigt tröttkatt på morgnarna, sover till typ 7.

Själv har jag redan hunnit bjuda på snygga morgonfrillan här framför kameran. Jag har t.o.m rufsiga ögonbryn, haha…. de några få som finns kvar. Tack och lov för ögonbrynspennor säger jag! Apropå det så ska jag senare idag tipsa dig om lite julklappar, där finns ett superbra tips på ögonbrynsskugga också.

Måste visa dig! Jag gjorde rent Milos sulor på skorna då han vill ha dessa som inneskor på gympan. Tänkte att jag blandar diskmedel och bikarbonat.

Åh herreminjeee i gatan så rena och snygga dom blev alltså! Va?! Inte klokt! Tips tips tips om du vill få sulorna som nya på skorna.

Nähä, plikten kallar, så taggad för bakning. Ska sätta på lite julmusik också. Höjden av mys. Idag ska jag försöka få med mig familjen på julmarknad, det kliar i fingrarna för sånt också. Vill hitta en riktigt bra honung och kanske något fint pynt.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
4 years ago

Vill gärna ha tips på en bra ögonbrynspenna med tack för din härliga blogg! Kram

Sofia
Sofia
4 years ago

Vilket bra tips? Du blandar alltså diskmedel och bikarbonat i vatten? Hur mycket av varje?

niinis
niinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Nej, jag blöter en svamp. Har på diskmedel och doppar sedan i bikarbonat.

Eva
Eva
4 years ago

Älskar dina bilder på din gulliga katt

Anna
Anna
4 years ago

Vit tandkräm funkar också utmärkt på sulorna (skrubba med en gammal tandborste och skölj med vatten).

Nästa inlägg

Vad förbättras av 30 minuters dagliga promenader

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x