Tar semester i 2 månader

Gokväll raringar!

Ligger i sängen här redan, mina kvällar handlar ju bara om att vara trött. Haha… Idag gick dessutom en lins sönder mitt på dagen så jag fick ta ur den så jag såg bara ordentligt med ett öga. Inte jättebra att gå omkring så för det ger huvudvärk. Så nu ligger jag och vilar lite och hoppas att huvudvärken går över. Tony fejar i köket och skulle rodda med matlagningen ikväll. Skönt!

Ja naglarna blev verkligen tipptopp. Så nöjd är jag. Perfekt längd, mycket smidigare att kunna göra saker med dom här nu. Baka och laga mat t ex.

Tyvärr så ska min nageltjej åka på semester och vara borta i 1-2 månader. Hon har stora problem med sin nacke och ska åka till Vietnam och få akupunktur och se till att bli bra i den. Det sjuka var att jag satt och tänkte på hennes nacke när jag satt där idag. Hon har alltid en kund framför sig nämligen. I 5 år har hon jobbat som nagelskulptör, så du kan ju bara tänka dig? Får hoppas hon blir bra för hon är supergrym!

Fick ett trevligt litet bud från Apoteksgruppen idag som gjorde mig lite extra glad. Låg inbakat i massa hö. Juligt och mysigt! ♥️

Här ligger jag nu och vilar mig. Tänkte slå på en film eller serie nu. Kan inte riktigt bestämma mig än.

Imorgon tänkte jag skriva ett inlägg om hela min kostomläggning osv. Jag får så sjukt mycket frågor om det på Instagram så bättre jag gör ett inlägg som jag kan hänvisa till.

Vad är det ni vill veta? Berätta gärna så ska jag försöka svara och skriva så utförligt som möjligt.

Ha nu en mysig kväll!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
4 years ago

Skulle vara intressant att få ta del av din kosthållning under en vecka alla mål du äter per dag o om du äter något extra gottigt på helger el hur du gör? Även hur din motion/träning ser ut under en vanlig vecka. Samt din längd o vikt nu o innan kostomläggning 🙂 kanske en veckomeny med recept utifrån din nya kost. Finns mkt man är nyfiken på 🙂 Så kul att du hittat något som fungerar. Jag har precis börjat med selleri ja med nu

Issa
Issa
Reply to  Lena
4 years ago

Det vill jag också veta!

Annette
Annette
4 years ago

Hur gör du på helger,vid kalas och fika ute, vad finns det för alternativ.
Alkohol? Då menar jag ett glas vin.
Har jag förstått rätt, inga nötter, inga mejerivaror?
Ska börja läsa Williams böcker, spännande.

Annette
Annette
4 years ago

Kristallsjukan, kan du berätta om den? Har du några rörelse du kan göra för att lindra?

Agneta
Agneta
4 years ago

Äter du msm?

Malin
Malin
4 years ago

Åh, jag blev så orolig över om det var du som skulle ta semester ifrån bloggen i 2 månader. Så glad att det inte var så! Uppskattar den så! ♥️
Kram!

Helene
Helene
4 years ago

Jag har börjat med sellerijuice hur länge håller sig själva sellerin i kylskåp? Hur ofta köper du? Skulle vara skönt att inte handla varje dag.

Nästa inlägg

6 outfits till jul

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x