Snygga ögonbryn och andra tips

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Glossybox och NordicFeel.

Idag tänkte jag tipsa dig om lite olika erbjudanden! Jag själv har skrivit en lista på de erbjudanden jag hittat. Om man ändå ska shoppa, varför inte passa på när det är billigare?

Världens bästa julklappstips! ♥️

Ni vet ju att jag prenumererat på Glossybox i hundra år ungefär. Det är också där jag hittat många utav mina favoriter genom åren. Det finns över 200.000 som prenumererar på den här lilla skönhetsboxen.

Just nu får du 20% rabatt på din första glossybox, uppge kod BEAUTY20 i kassan. Jag kan skvallra om att nästa box bjuder på julens alla härligheter för en glittrande och glowig jul. Urfin handkräm, ett supersnyggt läppstift som ger matta läppar och en helt fantastisk multiprodukt som ger massa glow, jag ÄLSKAR glow!

När du beställer en prenumeration så får du också skräddarsy den så den ska passa dig, du får alltså produkter anpassade efter dina önskemål. Hur bra? Kika in >>HÄR<< för mer info och om du vill beställa. Glöm inte rabattkoden BEAUTY20 för 20% rabatt!

>>HÄR<< har ni min favoritögonbrynsskugga! (Finns i massor med olika färgkombinationer) Den blir din för 53 spänn ( med 30% rabatt just nu) ________________________________________________________________ UPPDATERAT: 50% rabatt just nu så 38 spänn – otroligt! Detta är en av de bästa jag haft. Helt sjukt! Det behöver inte alltid vara dyrt för att det ska vara bra även om man oftast får det man betalar för!

Jag använder en sån >>HÄR<< (30% rabatt) pensel för att applicera ögonbrynsskuggan med. En perfekt pensel som underlättar att få det både naturligt och snyggt.

Världens överlägset bästa >>ögonbrynspenna!<< Denna avgudar jag! Lagom hård, sitter bra och lätt att tvätta bort.

Såhär ska du tänka när du fyller i dina bryn. Ögonbrynspenna för linjer, skugga för att sedan fylla i själva ögonbrynet!

UPPDATERAT: Handlar du smink för över 199 kr får du 20% rabatt!

Min ”all time favorite” mask! Du hittar den >>HÄR<<. En multivitamin mask för mogen och lite föråldrad hud. Skyddar och reparerar huden samt lugnar och dämpar känslig hud samtidigt som den ger ökad smidighet och spänst. Jag älskar den här masken! Perfekt nu när vår hud är extra påverkad av väder och vind. Använd en gång per vecka (minst) och känn vilken skillnad det gör på huden. Jag tror att den här räddat min hud nu när jag gått ned så mycket i vikt på kort tid. Det som händer när man går ner fort är att huden inte riktigt hänger med, helst inte i min ålder. Men med den här och resten av min hudvårdsrutin gör att huden återhämtar sig fint.

Det var några favoriter!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Allt om min viktnedgång, sellerijuice och kostförändring efter 11 veckor!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x