Sprängt skithus, det blir jul ändå!

Godmorgon raringar!

Ja här börjar så smått en del stjärnor hitta till fönstren. Tänk vilket mys det blir medsamma? Man får en helt annan känsla ju.

Har satt ihop några små vaser med hyacinter och börjat mysa loss med lite pyssel. Ska visa er sen såklart när jag är helt klar.

Jag är dock långt ifrån klar men innan söndag ska vi nog ha hittat lite julfeeling här hemma. Fy, jag känner mig lite stressad med allt – MEN, det blir advent ändå. Även om hemmet ser ut som ett sprängt skithus så blir det ju advent ändå!

Igår var vi lite i affärer för att dels handla lite till advent men också för att den här unge mannen fyller 11 år i nästa vecka. Gissa om han längtar? Nu kommer det vara pirrigt i några dagar må ni tro. I år märker man verkligen att han övergår till en tweenie. Med det följer också det svåra i att hitta presenter…. därav denna lilla tur för att kika på ditten och datten. Mamman behövde lite inspiration.

Jag var så seg och trött igår så det var skönt att jag hittade en liten pall inne på Clas Ohlson när jag skulle hitta olika lampor. Ugnslampan var paj, 2 spottar i badrummet och så alla lampor till julstjärnorna. Blev en hel kasse med lampor tammetusan!

Men hörni, hur bra är det med stolar och pallar i affärerna? Tänker också på äldre och gravida. Det borde verkligen finnas fler man kan ta en liten paus på ju. Själv höll jag nästan på att somna.

Älskar hur Erikslund smackat på med julpyntet! Våra hösttrötta själar får i alla fall lite ljus att glädjas åt. Nu hoppas jag solen och snön snart kommer så vi får ljusa upp våra trötta sinnen!

Igår frågade jag var folk som har snö bodde på min Instagram. Man kan väl säga såhär…. vi bor helt fel! Haha…. Det har fullkomligen öst in svar ifrån er alla! Så kul ju…. här är några av svaren.

Uppåt ser det fint ut på snöfronten hörni! Börjar landa lite i Dalarna med vad jag förstår? Snart kanske det är hos oss också.

Följ mig gärna på Instagram @niiinis.se där jag uppdaterar både med bilder och storys.

Nu dags att ta tag i morgonbestyren! Vi hörs lite senare igen. Ha en fin torsdag!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
L
L
4 years ago

Min pojke fyller 10 nästa vecka. Det är svårt när det inte längre ska vara bilar och lego i paketen. Och så är det svårare när de fyller så nära jul tycker jag. Skulle gärna vilja veta vad ni köpt till Milo och hur ni tänker kring att det är födelsedag och jul med bara några veckors mellanrum.

niinis
niinis
Reply to  L
4 years ago

Jag vet precis vad du menar! Det är så svårt när barnet fyller samma månad som det är julafton. Men vi har försökt att inte göra någon skillnad. Vi har firat lika mycket på födelsedagen som på julafton. För oss är det en tung månad just i december då min mamma, min syster och Milo fyller + att det är jul. Men, vi köper en stor grej på födelsedagen oftast och sen fler små på julafton. Ungefär så! Grattis till din lilla pojke i förskott! Kram ❤️

Agneta
Agneta
4 years ago

Angående MSMpulver. Det ska ju vara bra mot mycket,bla leder.Men man måste börja med en minimängd för det påverkar magen.Jag har inte testat.

niinis
niinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Nä, det är just därför jag tagit det lugnt med den. Vill läka i magen innan jag börjar tänker jag.

Lotta
Lotta
4 years ago

När får vi se dig med Hanna i programmet?

niinis
niinis
Reply to  Lotta
4 years ago

Ingen aning faktiskt, hojtar när jag vet!

Nästa inlägg

Nyttig linsgryta

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x