Pyssla fina stjärnor

Goodmorning! ❤️

Idag är det ju redan torsdag, det känns som veckan gått i all världens fart. Säkert för vi planerat kalas för fullt. På söndag är det stora kalaset så än har vi inte firat klart.

Hörni! Apropå stjärnan jag visade i Milos rum igår. Jag frågade på min Instagram hur många som totalt fastnat för ”vika stjärnor” hypen? Drygt 60% visste inte hur man vek en sån stjärna så jag tänkte att jag skulle visa hur jag gör, det tar inte många minuter att vika en stjärna varför detta är rent galet. Snart får vi inte plats för alla stjärnor här hemma. Haha….

Här har vi 2 som jag vikt av tapetprover som vi hade hemma. Dessa har jag klippt lite hål i också så ljuset sipprar igenom.

Här tänkte jag visa hur jag gjorde dagens 3 stjärnor som jag redan vikt ihop här på morgonkvisten.

Ta ett papper eller en bit av en tapet. Just idag vek jag vanligt brunt presentpapper, blev väldigt fint med det!

Vik det som man viker kanterna på smällkarameller om du minns. Här är inte jag ett skvatt noga, jag bara viker på. Ojämnt och jäkligt men det funkar det med.

Vik sedan hela remsan på mitten såhär.

Dra ett snöre runt och knyt. Klipp bort överflödigt.

Klipp ändarna i valfri form.

Dra sedan ihop den till en stjärna, tejpa, limma eller häfta så det blir till en stjärna.

Såhär ser den ut då! Knyt fast ett snöre på stjärnan om du vill hänga upp den.

Idag ska jag köpa lite svart papper och göra några i svart också, i LOVE them. Så mys och hålla på och pyssla med sånt här alltså. Dra på lite julmusik och sätt på en panna glögg så kan det liksom inte bli härligare.

Nu ska jag fortsätta jobba här. Ett utkast till en samarbetspartner ska in senast idag och så ska jag baka ett par recept också. Milo är hemma idag också men imorgon borde han vara tillräckligt pigg för skolan. Tur man jobbar hemifrån. Har inte tagit ut vabb sen jag började med det jobbet jag har idag. Visst har man fått pussla ibland och fixa men för det mesta har jag kunnat sköta mitt arbete ändå.

Ha en fin torsdag så hörs vi sen igen.

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
4 years ago

Superfina stjärnor men vad kör du för mått på pappret? Jag körde på ett fyrkantigt ark jag hade hemma men fick inte ihop en rund stjärna då det liksom inte räckte till att få ihop den rund

Anna-Carin Lindström
Anna-Carin Lindström
Reply to  Jenny
4 years ago

Jenny om du viker remsor på arket i mindre centimetrar i början kanske det räcker till? Tänkte prova samma.

Pia
Pia
4 years ago

Samma här Jenny 🙂

Nästa inlägg

Vi lyckades

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x