Gubbsova

Godmorgon raringar!

Här har det bakats för fullt. Det har varit bagarstuga sedan kl 04 här i morse. Haha, så grannar…. har ni sett något när ni varit upp och nattkissat så vet ni vad det handlar om. Jag har alltså inte blivit totalt galen, bara extremt morgonpigg. Jag gubbsov i soffan redan kl 18 igår och vaknade sen kl 03. Voi voi, min dygnsrytm är så kaiko.

Jag var så trött igår så jag hade fullt sjå att hålla mig vaken till 18. Då tittade Tony på mig och ba: Gå och lägg dig. Haha, ja försökte tappert vara vaken för att kunna se Idol finalen. Men alltså, nääää…. jag svimmade nästan av trötthet.

Igår fladdrade jag iväg till Erikslund för att handla present till lilla Ghia som har kalas idag, jag väljer med omsorg när det kommer till barn. Haha, gillar dom inte så säger dom det ju rakt ut.

Nu är vi snart framme här. Ville bara snabbt komma in och säga hej.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

JULIGASTE SAFFRANBULLARNA I LÅNGPANNA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x