SÅÅÅ NERVÖS!

Morning vänner!

Innan jag ska Sätta igång med dagens förberedelse inför Milos kalas så vill jag bara kika in och säga hej.

Igår åkte vi till Tonys bror, sambo och hennes barn för att fira lilla Gia som fyllde 4 år. Kolla så fint dem fixat utanför huset?! Emelie tyckte dock att renen såg mer ut som en dvärgsnauzer! Haha….

Stod länge och beundrade deras julvärld. Man ville liksom bli tummeliten och hoppa in och bo i det här.

Sötis Gia fick massor med presenter! Dagen innan var vi ju och köpte present till henne. Av oss en hel drös med Barbie med tillhörande kläder. Jag ÄLSKADE Barbie när jag var liten, att byta kläder 147 ggr per dag på den också.

Hurra hurra hurra hurra!!!

Efter kalas drog vi till Alunda för att se Theddes lag ha en viktig match. På sista bilden här ovan ser vi 7-3 målet som Alunda gjorde. Alltså – så spännande då jag vet hur viktig denna seger var för Thedde. Mitt mammahjärta och min nervositet på dessa matcher alltså?! Är det ens bra för en undrar man ju? Haha…. fifan så nervös jag var alltså! Men igår gick det vägen och det var en så välförtjänt seger!

Lyckliga och hungriga brummade vi sen hemåt på glashala vägar. Fick alltså fortsätta vara nervös….. det absolut värsta i trafiken är att vara nervös över halkan. Igår var det sådär så vägarna gnistrade. Bromsade du så fortsatte man bara glida. Fyyyy! Kunde inte ens slappna av och sova dreglande som jag brukar. Haha….

Innan vi fortsatte hemåt stannade vi till på Chopchop. Jag var vaken på övertid och linserna torkade fast på ögonen ifall jag ser lite skum ut. Haha….

Jag åt Pak Choi med grönsaker. Så gott är det! Milo älskar Yakiniku och Tony brukar alltid välja någon av de starka alternativen. Sen sitter han där med svettpärlor i pannan.

Vi kom hem välbehållna i alla fall, dock lite stel i nacken av att ha spänt sig hela vägen.

Hepp, nu ska jag fortsätta här hemma. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Smulan
Smulan
4 years ago

Du.är då jäkla grym med dina recept gottigott

niinis
niinis
Reply to  Smulan
4 years ago

Tack snälla! ❤️

Nästa inlägg

Gubbsova

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x