Fynda julfint

Åh jag älskar när jag får möjlighet att ge dig ett toppenerbjudande! Nu ska du verkligen få ett sådant. Perfekt nu inför jul och julklappsplaneringen som är i full gång.

Först ska jag tipsa dig om lite festfint! Jag tänker både jul & nyår som är på intågande. Nyår känns dessutom lite speciell med tanke på att vi skiftar decennium. Ellos har fått in massor med nytt så kika in och se om du hittar något som faller dig i smaken.

Med min rabattkod 403462 får du 30% rabatt på dyraste varan.
Gäller både kläder och möbler, så har du suktat efter något en längre tid så har du chansen nu!

Blå klänning HÄR // Vinröd blus HÄR // Glitterklänning HÄR

Både sammetsklänningen och den vinröda blusen finns i flera färger! Alltså klänningen!!! Såååå snygg. Älskar draperingen på magen, en sån drapering trollar verkligen med figuren. Så pass så att jag som är typ svamp-Bob fyrkant i kroppen blir lite timglasformad.

Den vinröda blusen behöver man ju inte ha matkort under om inte det känns bekvämt. Jag tänker typ en glittertop under, det tror jag skulle vara skitsnyggt! Glitterklänning var också sååå snygg. Också drapering/omlott som jag bara älskar. Jag har faktiskt många såna klänningar och blusar. Har totalt fastnat för det.

Beige poncho HÄR // Rosa pyjamas HÄR // Leo jumpsuit HÄR

Ok, sen när man varit på den där julmiddagen eller nyårsfirandet så vill man ju inget hellre än att hoppa i myskläderna. Och kolla sån klass man kan mysa med?! Hur fin är t ex ponchon? Den kan man ju helt klart använda till vardags om man vill. Såg att de där beiga mysbrallerna i exakt samma färg fanns också, dom hittar du HÄR.

Den rosa pyjamasen var ju så fin och mysig. Inget kan gå fel med rosa paisleymönster säger jag. Jag ser också hur jag skulle vilja ha dom där som långkallingar i fjällen. Raggisar på bara! En kopp varm choklad, kortspel med röda kinder, långkallingar och snön som viner utanför. Mys!

Jumpsuiten står det Nina på. Inget kan väl vara så härligt som den? En vuxen-sparkdräkt! Varmt mysigt och så fint med mönstret. Kommer förmodligen aldrig ledsna på leo och den där kommer också få följa med till fjällen tänker jag.

Ja, kom ihåg rabattkod 403462 om du vill fynda lite extra! HÄR hittar du in till Ellos.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nya tag

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x