Nya tag

Godmorgon godmorgon!

Då kör vi måndag och ny vecka igen. Om bara 2 veckor är det lov för Milo och som vi ser fram emot det. Så otroligt skönt! Lata morgnar, lite skidåkning, hasa i långkallingarna eller varför inte morgonrock hela dagen. Å så den underbara julen, kan inte bli bättre! ❤️

Igår var det då kalasdag som hette duga! Milo var förväntansfull så ögonen glittrade. Själv stressade jag mest med att hinna klart allt. Bjöd på både lite matigt tilltugg och fika med tårta så det var mycket som skulle bakas och lagas. Tur jag hade karln till assistens.

Tyvärr inte så många bilder, men ibland hinns inte kameran med. Det var i alla fall gött att sitta ned med lite öm rygg och äntligen vara klar med bestyren igår kväll.

Pengablommor som han fick av min fina kusin Anne. Hon lärde mig hur man gör dessa, tänkte jag skulle visa senare. Kul presenttips!

Det var en mycket nöjd 11 åring här igår kväll. Pengar, presentkort, Fortnite tidning, favoritsnacks, ritgrejer m.m fick honom att le med hela ansiktet. Men mest nöjd var han med att alla kom hit för hans skull. Det var han extra glad för, min fina lilla tacksamma pojke! ❤️

Dock så startade tjatet redan igår kväll. Ni vet att de där presentkorten innehöll mycket slantar som han nu vill åka och köpa nya spel för, spel som passar till den nya ratten som vi köpte i present. Så ja, ni vet var ni har mig senare idag när han slutar skolan?

Dagens planer:

Jobb jobb jobb. Blir mycket jobb vid datorn idag. Bilder från matfotografering i helgen ska redigeras, recept skrivas och också förbereda ett samarbete.

Veckans planer:

Är inbjuden på ett mysigt julmingel på Bonnier imorgon kväll. Det är Lucia på fredag och då skulle jag vilja hitta på något mysigt, får se om vi får ihop något? Va brukar ni göra på Lucia, tipsa gärna!

Annars handlar det mycket om jobb, om att förbereda för julen och börja med julklapparna. Är så galet sen detta år! Tack och lov vet jag ungefär vad som ska inhandlas i alla fall.

Veckans förbättring:

Jag MÅSTE bli bättre på att använda kameran (syftar inte på kalaset nu utan överlag) i vardagen. Vet inte varför men ibland tänker jag att ni ändå inte är intresserade av min tråkiga vardag, men det kanske är just det man är?! Jag tycker ju själv att just sånt är kul! Varför skulle inte andra göra det?

Vardagen speglar ju oftast det som är det vanliga livet. Så även om jag pysslar med vardagsbestyren, skjutsar Milo till skolan, handlar, går runt i myskläder med tofs på huvudet, redigerar bilder, lagar lunch till mig själv, förbereder inlägg och samarbeten, visar en nyfiken katt som ska vara med överallt, sitter vid datorn, slänger in en tvätt, skriver listor osv så kanske det är just sånt man faktiskt ska visa ur sin vardag?! Ska bjuda på mer sånt tror jag eller vad tycker du?

Nu ska jag ta mig upp ur soffmyset här och ta tag i dagen. Känner mig lite moloken idag, får såna dagar ibland men ska försöka förbättra den känslan och tänka mer positivt idag.

Ha en så bra måndag du kan så hörs vi lite senare. Har lite tips till dig och nya recept sen helgen. Hoppas kunna visa mer bilder från min vardag också. Nya tag med bilder.

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pernilla
Pernilla
4 years ago

Så härligt det är när barnen är nöjda och glada! Vet du… jag tycker mest om vardagsbilder. Då kan jag känna igen mej själv. Fest, glitter och glamour är mindre intressant för då kan jag inte placera mej själv i bilden. Jag är aldrig iväg på galej… inte för att jag inte vill utan för att jag inte har råd och inte har vänner som bjuder in mej till festligheter. Vännerna försvann spårlöst när jag efter många tuffa år lämnade min man som misshandlade mej… När jag behövde dom som mest…
Därför föredrar jag vardagsbilder och när du skriver om Din vardag.

niinis
niinis
Reply to  Pernilla
4 years ago

Men vad har du för hemska vänner? Eller vad hade du för hemska vänner? Vad är det för dumheter, då borde dom ju verkligen finnas (och funnits) vid din sida och stötta dig. De var aldrig vänner, det kan vi ju konstatera. Så gör inte riktiga vänner. Kärlek till dig och starkt av dig att lämna ett så destruktivt förhållande. Heja dig för att du orkade. Glad att du lämnade något som skadade dig så. Du är värd nya fina vänner som uppskattar dig och finns där i ur och skur. KRAM

Carina
Carina
Reply to  Pernilla
4 years ago

Tråkigt att höra om dina ”vänner” då om nån gång borde dom funnits där för dej. Bor du i mellan Sverige , så finns en tant här som har mina vänner långt bort och där jag bor så har jag inte några vänner.

Helen
Helen
4 years ago

Hej! Det är mysigt och lite svettigt att styra upp kalas och bjudningar.
Kanske din ”molokna” känsla kommer av att du är lite trött nu efter all planering och fix efter veckan som varit? Ta dig en stund med gott i koppen och titta på en härlig julfilm . Varva ner och koppla av en stund mellan allt. Det är gott för själen

niinis
niinis
Reply to  Helen
4 years ago

Ja så är det nog, jag blir alltid lite låg efter lite större happenings. Antar att jag såsar ut en jädra massa energi och sen blir jag liksom ”bakfull” av att ha ödslat massa energi. Konstigt det där… 🙂 Tack för härliga rader. Det lät ljuvligt det du föreslog. Kram

Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Tycker en blandning är kul, och gillar mest vardagsinlägg och kakrecept

Jag är så nöjd över att jag är tidig med julklappar i år, och då särskilt att jag slagit in större delen, så inte det hänger över mig som en måste-grej min favoritkväll på året (23 dec).

niinis
niinis
Reply to  Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Åh vad avis jag blir på att du är klar. Jag känner precis som du, kvällen innan julafton är bara så härlig. Älskar det! Kram

Nästa inlägg

SÅÅÅ NERVÖS!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x