Vardagsbestyr

Gokväll i stugan!

Har slumrat i soffan en stund redan, är så galet trött. Ska börja testa ljusbehandling nu faktiskt så får jag se om det hjälper?

Jaha, dagen blev en sån vardag som är lite typiskt tråkig. Inget speciellt händer utan bara det vanliga gamla hederliga.

Jag startade som vanligt dagen med att slurpa i mig min sellerijuice. Det är verkligen så olika hur det smakar. En del knippen smakar f-n! En del är helt ok, fattar inte hur det kan skilja så mycket?

Majlis, min lille följeslagare. Jag brukar bädda ned henne med filt såhär så hon kan ligga tätt intill. Vet ni hur varm en katt är? Hon kan värma upp hela mig. Trevligt sällskap i schäslongen under dagens arbete var hon i alla fall.

Jag har varit så frusen idag så jag funderat på om jag kanske håller på att bli sjuk? Du vet när det känns som man fryser inne i benen. Hoppas inte det bara. Gud jag minns en jul när jag och mamma däckade i influensan. Jag hade feber i 10 dgr och låg däckad över julafton. För en som älskar julen var det ju totalt katastrof!

Som sagt, där jag sitter där är hon. En av favvoplatserna är detta ställe. Här sitter hon och kikar ut på fåglarna som äter utanför.

Vet ni hur mycket fåglar vi har utanför sen jag hängde upp mat? Fullt! Det kryllar av dem. Men hittills är det bara trevligt, och Majlis har värsta TV:n och titta på.

När Tony kom hem från jobbet for vi iväg mot Västerås. Milo skulle handla för sitt presentkort. Vädret…. not so funny! Det kan inte bestämma sig här i vårt område. Ena dagen vräker snön ned, senare samma dag kan det ösregna och all snö försvinner. Nu vill jag ha snö faktiskt, blir så mycket ljusare då!

Väl där var det svårt att bestämma sig. Till slut så blev det klart i alla fall och han åkte hem nöjd som tusan. Alltså, ungar som är sådär glada så dom nästan svimmar är så jäkla härligt. Lyckan i ett barns ögon är så speciell! ❤️

Nähe, jag ska nog fortsätta sova lite här nu. Tant är trött som sagt.

Natti natti!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Smulan
Smulan
4 years ago

‍♀️håller tummarna för att du inte blir sjuk. Måste än en gång tala om att jag gillar dina recept.

niinis
niinis
Reply to  Smulan
4 years ago

Tack snälla du! Så roligt att du gillar. 🙂 Kram

Helena
Helena
4 years ago

Jag håller med dig om sellerin! Den är ju aldrig god, men helt okej ibland. Senaste knippena jag har gjort juice av har smakat vedervärdigt! Idag rös jag en lång stund efter sista klunken. 🙂

niinis
niinis
Reply to  Helena
4 years ago

Ja men visst kan det vara viiiiidrigt. Har märkt att den ekologiska på ICA smakar fan rent ut sagt medan den ekologiska på Coop kan vara god. Så konstigt att det skiljer så mycket. Haha….;)

ÅsaS
ÅsaS
4 years ago

Vädret igår vid 17-18-tiden var ju bara blött och nattsvart. Men sen kom snön och ljuset. Och det med besked. 1 dm tung snö när vi skulle hem från stallet vid 22-tiden. Nu är det vitt och vackert ute!
ÅsaS i Västerås

Nästa inlägg

NUBBERÖRA

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x