Käftsmäll

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Först…..

….. ÄLSKAR alla era inputs på mitt >>förra inlägg.<< Verkligen älskar. Satan en sån boost och käftsmäll på samma gång. En ”vakna upp nu influencerjävel” käftsmäll skulle man kunna kalla det. Jag blir fartblind och då är det tur att ni liksom bitchslappar mig i fejset och säger att Instagram är ju för helskotta inte verkligheten. Alla hinner inte med allt och allt är inte perfekt. En bild som rymmer en halv kvadrat kan ju inte visa hela bilden av verklighet. Det ligger kanske ett par skitiga trosor strax utanför bilden. Tvättberg, diskberg, skitiga glas, klädhög ja men you name it i bakgrunden.

Jag VET ju allt det där men blir blind. Tror på det jag ser… ja men ni fattar. Jag visar ju inte er mina skitiga trosor på golvet heller men jag kanske borde lite oftare. (Eller inte… host host). Verkligheten rymmer ju mer än en bild på något som är fint just på den platsen.

Nu ska jag stressa ner. Julbord skiter vi i och njuter av det som helskotta på julen istället. Julfest kommer vi inte heller vara med om men kanske hinner vi med ett par vänner och lite mys hemma? Vi får se! Just nu fokuserar jag på att sköta mitt jobb, tända ljus hemma, umgås med dom jag älskar så har man ju kommit långt. Det känns som rätt spår.

Idag åkte jag in till storstan för möte! Sthlm var grått som en trött raggsocka. Går det att få fler färgtoner av färgen grå? Tror inte det!

Vi hade avtalat möte på ett av favoritcafeerna i världen. Underbara Vetekatten. Har ni inte besökt än så gör det för bövelen om du har möjlighet.

Här finns allt och lite till att njuta av. När jag kom så stod Lucia och sjöng. Så stämningsfullt och mysigt. Det var julkänsla som slog i taket kan jag säga. Staffan var en stalledräng ända in i bagerikaklet liksom.

Nu har jag just köpt med mig denna blombukett med gigantiska aprikosa amaryllis med en bukett med eukalyptus. Ytterligare en sak som kommer ge julkänsla och njutning. Ska ställa den strategiskt mitt på köksön så jag ser den hela tiden.

Den >>HÄR<< tröjan har jag på mig idag. Så totalt insnöad på spets. Jag vill ha spets överallt. Var inte det en 90 talshype? Det är jag och mina obefintliga ögonbryn som håller fast i 90 talet. Tröjan är by the way nedsatt med 100 spänn!

Nu ska jag ta tag i lite mer jobb här innan jag ska hämta Milo. I eftermiddag kanske vi går till kyrkan och tittar på lucia. Vi får se?

Kram Nina

15
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
marfo
marfo
4 years ago

Åh vad snygg spetströja!! Hur är den i storlek?
Kram kram

niinis
niinis
Reply to  marfo
4 years ago

Normal skulle jag säga. Kram

Jenny
4 years ago

Hej! Älskar din blogg. Så tack för den! Ville bara säga att om du vill dämpa julstressen så kör jag och min kompiskollega just nu en hashtagg som heter #37ansfuljul på vårt instakonto som heter @trettiosjugrader 🙂 Kika gärna in för att få se lite tvättberg och annat stök 🙂 Kram Jenny

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Låter underbart!

Nästa inlägg

Någon som känner stress?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x