ANNONS

Efterlysning

/

Gokväll!

Idag blev det lite bakning och matlagning, men sen har jag slappat mest. Sov mellan 12 och 13.30. Hur skönt? Har lite svårt för att sova sådär mitt på dagen men så ibland däckar jag bara. Idag var en sån dag. Du vet man vaknar med dregel i mungipan förvirrad och undrar vart man är och hur mycket klockan är? Är det natt är det dag?

Vilken tajming det verkar bli med denna amaryllis! Har aldrig lyckats tajma med julen förut så detta var ju spännande! Har stirrat på den varje dag och funderat över om den kommer slå ut, sen sa det poff och allt kom på en gång. När jag var yngre kunde jag inte förstå hur folk kunde köpa amaryllis? Tyckte det var värsta tantblomman. Numera älskar jag amaryllis. Antingen har jag ändrat mig eller så har jag blivit tant.

Klockan är snart 6 och jag skulle lika gärna kunna somna här i soffan nu….. detta mörker…. Jag längtar till snö och vinter. Vill åka skidor, pulsa i snön, ha vindbitna kinder ja men t.o.m så jag längtar till jag får skrapa rutorna. Fattar ni hur långt det gått då? Haha…..

Jag har en efterlysning? Ge mig tips på den bästa julfilmen som man bara måste se!

Kram Nina

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00