Rufs

Gokväll gokväll!

Jag har stått vid kastruller och ugn idag. Mysbralla med hängrumpa, tofs på skallen, rufs och uppkavlade ärmar. Där har ni mig.

Ljusen har brunnit hela dagen här. Det är tur vi kan ljusa upp tillvaron lite.

Hon har placerat sig bredvid mig här som hon gör varje kväll. Sedan går jag till sängen och bäddar med min morgonrock vid fotändan. Då kommer hon efter ett par timmar och lägger sig där. Vid 5-tiden vaknar hon till och kommer och lägger sig tätt intill igen och ligger där tills jag går upp, går jag upp innan ligger hon kvar tröttmössan. Hon har sina små rutiner. ❤️

Nu ska jag somna om här, har redan sovit här på soffan. Det bästa som finns!

Kram Nina

93
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Köttfärspiroger

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x