ANNONS

Drömlikt

/

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes & NordicFeel

Hello!

Tillbaka i soffan igen! Jag har varit på möte i Sthlm idag. Åkte tidigt i morse för att slippa köerna, blev en kvart för tidig. Hur man än gör så kan man inte matcha tiden perfekt känns det som. Men bättre i tid än att komma försent.

Hade mina utsvängda jeans idag. Världens skönaste bralla! Detta är samma märke som är mina favoritjeans fast numera finns dem i utsvängd modell också. Så glad för det! Det finns inga skönare jeans! Du hittar dom >>HÄR<<, finns i blå med.

Jag är så nöjd med min palette (syns att den är välanvänd ) som jag använder till i stort sett hela mitt ansikte. Har skrivit om den förut, det är >>denna<< ifall du undrar! Det är 15 % rabatt på den just nu.

Passade på att kvista förbi MOS på vägen hem. Säger bara WOW! Känns som MOS lagt ribban för hur ett julpynt ska se ut?

Va? Vilken drömvärld va? Det var drömlikt verkligen, så otroligt fint, som tagen direkt ur en saga.

Nä, nu ska jag sova. Imorgon är det redan onsdag. En vecka kvar till julafton.

Kram Nina

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00