ANNONS

Listor ska göras

/

Gokväll i stugorna!

Torsdag imorgon redan. Denna sista veckan innan jul bara forsade fram. Det visste jag iofs redan, det gör den alltid. Skrev på min Instagram om stressen och jag var inte ensam. Många som känner sig stressade, men vi hjälps åt att försöka stressa ned och njuta av julen istället.

Imorgon skriver jag listor! Det är bra om något. Då får man koll och en översikt. Att ha allt uppe i skallen gör bara att man blir desto mer stressad.

Jag kommer att ha 5 olika listor som ska betas av!

Mathandlingslista: Ska gå igenom exakt allt jag ska laga. Sen är det bara till att beta av. Funderar på att göra en sån beställning i affären som man bara åker och hämtar. Den enda affären som hade hemkörning hit ut på landet har slutat.

Matlagningslista: Vi firar jul med Tonys familj i år och då har vi fördelat maten på oss alla. Dock så äter jag väldigt annorlunda i år så jag ska göra med mig mycket eget! Så en lista på allt som ska lagas blir bra.

Julklappslista: Har faktiskt full koll här – ja till alla utom en – och han läser här så jag nämner inga namn.

Städlista: Den listan ligger lägst i prioritet. Vi kommer vara här hemma för lite annandagsmys så tills dess räcker det om jag åtminstone städat.

Skönhetsfix: Ju äldre gran, desto mera pynt som jag brukar säga. Haha…. Mitt i allt jobb idag tog jag en avstickare till bästa Evelina för att fixa fransarna. Tog bara 45 min, älskar när det går snabbt. Då är det avprickat på listan. På måndag gör jag naglarna. Den tiden känns lite rörig men det fick bli så, sen är det gjort för en hel månad framåt. Sen är det de där med julklänning. Det får vi eventuellt hitta i helgen då.

Ska nog byta ut min lilla ledlampa jag har hänger i den lilla lyktan nu och lägga mig. Jag tycker nämligen inte om när det är helt mörkt i sovrummet på nätterna. Har alltid varit sån.

Natti natti!

Kram Nina

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00