Längesen

Gokväll!

Har sovit i flera timmar redan men ville snabbt in till dig och säga gonatt.

Dagen började i min ursköna jumpsuit och en ICA parkering. Jag hade slut på selleri och fick hänga på låset kl 7 i morse. Har en jumpsuit som jag fått av Elliot i julklapp för något år sen. Den har öron på luvan. Haha…. ja så jag måste sett lite kul ut i morse. Men vem bryr sig kl 07 på morgonen, inte jag i alla fall.

Jag ÄLSKAR att gå i matvaruaffären den tiden på dygnet. Hissmusik, lugnt och så är man bara några få som irrat sig dit. Ibland doftar det nybakat och personalen småskramlar med sitt. Love it! Kan gå där i timmar.

Efter att barn skjutsats till skolan så var det dags för att ta tag i lite träning igen. Jag har inte varit på gymet på en halv evighet och nu kände jag att det var dags igen. Det var så skönt att få stretcha loss lite. I jul ska jag verkligen försöka komma igång igen. Behöver bygga upp lite benstyrka inför vinterns skidåkning också.

Lunchen idag fick bli på Chop chop. Halkade runt som en Bambi på hal is. Snacka om halt det varit idag. Tänker på gamla tanter och farbröder som ger sig ut. Hoppas de blivit försedda med broddar. Jag har ett par som jag brukar ha när jag går ut på promenader på vintern, skulle tagit dom.

Skulle gjort färdig en saffranscheesecake idag men det blev lite sent så jag orkade inte. Men imorgon first thing ska det preppas så ska ni få recept, perfekt som efterrätt på julbordet. Alla juliga smaker i ett. ❤️

Nu ska jag lägga mig och sova igen.

Natti natti!

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Listor ska göras

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x