Julledighet

Inlägget innehåller annonslänkar samt reklam för Partykungen och Love Forever

Gokväll raringar!

Då har vi jullov för hela slanten fr o m nu. Det var en glad Milo som hämtades på skolan idag. Nu har vi 3 veckor tillsammans. Jag jobbar ju på som vanligt men jag ska se till att få dagar som bara är familj och mys. Ser så fram emot den här ledigheten.

Idag sprang jag på bästa Fredrik! ❤️ Vi satt och åt och då kom han farande och skulle vidare till storstan…. så kul! Blev så himla förvånad och så himla glad att se hans glada ansikte. Vi fick sitta och snacka ifatt i någon timma sen var han tvungen att fara vidare men så mysigt att få krama på honom lite!

Efter jag träffat Fredrik så for jag iväg och hämtade Milo. Det traditionella julfikat när skolan slutar för jullov var det dags för. I år valde Milo Café Magnifik. Älskar deras supermaffiga julgran!

Idag hade jag på mig världens skönaste >>snickarbrallor<< i stretch från Love Forever. Så mjuka och så sköna på!

Jaha, hur ligger ni till i julplaneringen? Idag handlade jag nästan all julmat i alla fall så plötsligt känner jag mig lite i fas. Behövde bara skriva lite listor och åka och handla så kändes det bättre och som om jag har koll.

Inatt när jag hade svårt att somna om så låg jag och klickade hem julklappar dessutom. Idag är ju typ sista dagen för de flesta ställena online att beställa så man hinner få det innan jul. Såg att paketet redan var skickat, så snabba verkligen.

Vad tror ni om vår julafton? Här är en del av det som kommer finnas i julpaketen nämligen. Kan bli hur kul som helst ju?! Strategiskt så ser man till att alla får någon kul julklapp på julafton så kan man leka och ha kul med det sen resten av kvällen! Kolla bara in utbudet på alla spel och lekar på Partykungen >>HÄR<<! Trodde faktiskt att det bara fanns utklädningskläder där men oj vad fel jag hade!

Nu ska jag strax kliva ur min sköna byxdress och sen blir det mysbralla för hela slanten. Här ska i helgen hasas i raggisar, lyssnas på julmusik, bakas, lagas mat och bara njuta faktiskt.

Ha en mysig kväll!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
4 years ago

Men gud så snygg du är i dom snickarbrallorna!!

Nästa inlägg

Sista dagen i skolan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x