Hemmadag

Gokväll!

Vi har haft en riktig hemmadag idag. Jag har gjort 2 olika veganska ”sillar”, en ”pepparrotssill” och en ”senapssill”. Vet ni hur spännande en vegansk ”sill” kan vara? Det var med står nyfikenhet som jag gjorde lagen och la i den skalade skivade zucchinin. Doften är ju exakt sill. Smakade en liten bit och tammefasen, tror ni inte att det smakade sill? Nu ligger den och gojsar i rörorna så imorgon är stora provsmakningsdagen.

Jag har också bakat bröd. Imorgon ska jag göra saffranspannkaka och Jansson – både vegansk och vanlig. På måndag ska det kokas och griljeras ”skinka” gjord på kålrot. Skitkul och annorlunda att jobba med vegansk mat.

Det blev ryggläge i soffan hela eftermiddagen efter att ha varit duktig och stått i köket hela förmiddagen.

Brödet som bakades på förmiddagen i påsen, så kan det rostas imorgon. Superenkelt bröd att bara slänga ihop. HÄR har du receptet på det. Familjen älskar det här brödet, gillar att det är så enkelt att baka det!

Det blir till att fortsätta ligga här. Haft en så skön slappareftermiddag med inga måsten. Inte stressa iväg någonstans, bara vara hemma i samma kläder som man sov i. Har t.o.m samma frilla som jag hade inatt. Jag har i alla fall borstat tänderna, alltid nåt.

Hela lilla familjen kollar Ture Sventon på TV4. Så bra är den! En perfekt familjefilm som alla gillar. Nu börjar det igen. Ha en fin kväll!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julledighet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x