En sån mysig dag

Godmorgon!

Igår städade vi först på förmiddagen, sedan var det dags att packa oss in i bilen och fara mot MOS. Julklappshandling med moderna familjen.

En av oss gäspade redan från start. Närå, han var tapper i alla timmar som vi gick runt i varuhuset. Tror det blev 8 timmar sammanlagt med lunch och fika.

Den här storebrorsan lät sin lillebror välja ett par sneakers till julklapp. Gillade det sättet skarpt. Nu ligger skorna nedpaketerade i en julklapp och får inte öppnas förrän imorgon på julafton och gissa om han längtar till att öppna det?

Eftersom inte Magnus kommer fira med barnen i år så gjorde han likadant med stora barnen. Dom får helt enkelt välja julklappar själva…. Thedde valde dessa skitcoola highttech solglasögon. Det är alltså musik i själva glasögonen och märket är Bose. Han valde med polariserade linser också så man kan alltså byta glas i dom – t.o.m till såna med styrka. Så coola! Elliot kunde tyvärr inte åka med idag men han och pappa gör det här efter jul istället.

Milo fick också välja julklapp från Magnus och valde nya hörlurar till sitt spel. Så glad för dem…. men dom fick han använda direkt faktiskt.

En familj att älska! ❤️ Alla har dock svårt att låta mig ta vanliga foton….

Jag gjorde dock några tappra försök! Som ni ser så gick det sådär…

Älskar MOS. Vi ska åka dit idag igen och handla det sista, sedan är vi nog klara med allt. Nåväl, lite matlagning och bakning kvar men sen ska det nog vara så gott som klart.

En sista fika innan vi gav oss iväg hemåt, då hann vi med en middag också. Haha… ja så äta gjorde vi i alla fall.

Så mysig dag fick vi med massor av skratt. Hoppas detta kanske kan bli en tradition?!

Hörni, dags att ta tag i dagen. Vi hörs lite senare!

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika K
Annika K
4 years ago

Vd var det för spännande från Michael Kors?

niinis
niinis
Reply to  Annika K
4 years ago

Det vet jag inte ännu….

Nästa inlägg

Hemmadag

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x