Vakuum

Morning!

Lördagmorgon och jag är så dagvill. Man har ingen aning om vad det är för dag i detta töcken mellan jul och nyår?  Men jag gillar’t. Jag gillar detta töcken av dagar som går in i varandra och ett slags vakuum som bara är.

Igår drog vi iväg redan på förmiddagen för att kolla Theddes lag spela match. Storvretacupen pågår i Uppsala nu och vi ville se den första matchen.

Tidsoptimister som vi är så drog vi ju alldeles försent, men vi hann se den andra och sista perioden i alla fall. Alltid något! Dom vann också efter en riktigt spännande period så det var helt klart värt det också.

Efter matchen slank vi in på bowlingen i samma hus och lyckades knipa en bana. Det gick käpprätt åt skogen för mig, men jag hade en grym start. Det får man ju vara nöjd med. Milo återhämtade sig och avslutade på topp med strike och hela baletten.

Fasen, jag hade en storhetstid med bowlingen för många år sen. Då kunde jag göra hur många strike som helst. Nu, not so much. Igår fick jag ihop 2…. men va? På en hel timme liksom. Hur svårt kan det vara ens?

Bilstackaren fick sig en tvätt också. Den har inte blivit tvättad på alldeles för länge så det var hög tid. Jag minns den tiden som jag verkligen avskydde att tvätta bilen och faktiskt undvek det. Alltid skräckslagen att fastna där inne och inte kunna komma ut, så hemskt! Hade såna sjuka klaustrofobiska känslor som lätt övergick till panikångest så det fanns en tid då jag inte ens klarade att åka in i en biltvätt. Idag tar jag det med ro, fastnar man så finns det ju någon man kan ringa som kommer och räddar en. . På denna obemannade station var numret strategiskt placerat precis utanför bildörren.

Nu funderar jag lite på hur Milo mår? Han var sååå genomförkyld igår kväll igen, bara det inte utvecklats till det sämre under natten, han har hostat och haft sig har jag hör genom väggen in till hans rum. I eftermiddag har vi nämligen äntligen dejt med Carro (vann Hela Sverige bakar året efter jag var med) och hennes fina familj. Dom ska komma hit på middag och mys med oss. Sist vi sågs fick Milo magsjukan hemma hos dem så vi fick fara hem i all världens fart. Nu hoppas jag verkligen inte att han är sjuk….igen…. då skulle man ju fundera på om det går troll i våra dejter?

Vi hörs senare hörni, ha en fin lördag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Må bättre i mörkret

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x