ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nyårsafton i bilder

/

Hej alla fina!

Hoppas att ni hade en toppenhärlig nyårsafton. Vår var helt perfekt och så mysig och lugn. Precis som vi ville ha det. Mange såg till att Milo fick en hur spännande nyårsafton som helst han också. Han fick testa att ratta spakarna i en grävmaskin och testa att köra fyrhjuling. Han var lyrisk må ni tro. Dom bor perfekt på landet så där var det perfekt att få testa.

Den här bilden tog vi när vi kom hem på natten och jag måste säga att vi ju ser riktigt pigga ut jag och Milo. ❤️

Blir alltid så imponerad av deras hem, det är verkligen fantastiskt fint hemma hos Nilla och Magnus. Deras champagnerum är liksom ”the dream”. (Läs gärna om deras champagneprovningar HÄR). Även fast det är stort som tusan så är det ändå så himla mysigt med ett härligt lugn hemma hos dem. Sånt där känner jag alltid så tydligt och hemma hos dem är det verkligen ett påtagligt härligt lugn.

Intill champagnerummet hade Nilla dukat så himla fint. Här satt vi sedan och njöt av vår middag.

Vi hjälptes åt att laga maten för kvällen som blev Bruschetta till förrätt. Prosciuttoinlindad kycklingfile i galet god sås, rotfrukter i ugn och grönsallad till varmrätt. Till efterrätt blev det cheesecake i glas. Dessvärre kom jag ihåg idag att jag glömde riva i citron i själva cheesecakesmeten (jag åt en annan efterrätt)…. haha…. jaja. Du ska få recept på den sen i alla fall.

Till 12-slaget gick vi ut till deras fina hästar för att vara stöd åt dem och tyst och lugnt skåla in den nya året med alkoholfri cider (det var så gott – har ju inte druckit läsk sen den 8:e september) .

Igår fick vi på nära håll se hur jobbigt det kan vara för djur vid 12-slaget med alla dessa raketer. Dom hade täckt alla fönster och förberett hela dagen med att fixa så bra som möjligt för hästarna för att klara 12-slaget. Det var mycket oro speciellt för 2 av hästarna och det gjorde så ont i hjärtat. Tack vare att dom var där och lugnade hästarna så gick allt dock bra, vågar inte tänka på hur det varit om dom inte gjort allt detta för sina hästar?

Det är kämpigt med nyårsafton för djurägare, och då kan man heller inte låta bli att tänka på hur det är för djuren som lever i det vilda. Jag är glad att vi inte köpt raketer på många år nu. I Finland har dem testat fyrverkerier som inte låter så mycket när de smäller med gott resultat, när får vi såna här i Sverige undrar jag? Det vore ju ändå en bättre idé….

Jaha, här hemma ska det fortsätta slappas. Det blir TV-mys och lugnt och skönt. Börjar bli riktigt hungrig nu så ska nog svänga ihop något snabbt att äta.

Vi hörs senare!

Kram Nina

12

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00