Rensartagen

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon raringar!

Vi fortsätter lulla runt dessa mellandagar och bara är. Idag måste vi dock ut på lite ärenden så vi får hasa oss ur pyjamasen. Tony jobbar hemifrån så det passar ju bra.

I morse startade jag dagen med en ansiktsmask som jag bara älskar! En dag i veckan är optimalt och den är så härlig för man känner verkligen att den gör gott i ansiktet när man använder den.

Jag har den här grymma ansiktsmasken från Dermalogica, multivitamin power recovery masque. Den är fullproppad med vitaminer och ger en rejäl boost för en lite trött sliten hud. Den reparerar och skyddar en förtida åldrad och stressad hud. Ja men så jäkla bra!

Medan jag höll på så tog jag tag i det här galet stökiga badrumsskåpet. Kaos med grejer överallt, jag får dåndimpen när saker ligger huller om buller.

Ordning och reda gillar jag allra bäst men inte alltid man orkar hålla på när det finns 3 andra i familjen som hjälper till och stöka till. När jag ändå höll på så tog jag även tag i stora badrumsskåpet och nu är det också rensat och städat. Så skön känsla!

Hörni, apropå badrumsskåp och produkter, det är mellandagsreor som heter duga nu och då måste jag bara tipsa dig om bra produkter som jag själv älskar!

Bebishud-serum kallar jag den här. Lancome Genifique (30% rabatt nu)- gör underverk för lite trött mogen hud, det står t.o.m att den är ungdomsaktiverande och jag kan förstå det. Gör huden galet len, uppstramad och fräsch. Den räcker i en hel evighet då det går år så himla lite varje gång då den är dryyyyg. Den här har jag på efter tvätt på morgonen, sen har jag dagkräm uppepå. Till natten har jag ett annat serum. Jag ÄLSKAR den här och är så glad att jag beställde den för att testa. Kommer aldrig sluta med den här.

Min favorit när det kommer till budget BUS (brun utan sol) är denna från Cocoa Brown (30% rabatt). Går snabbt in i huden, doftar knappt alls och ger fint resultat! Ska nog köra några omgångar innan måndag, då ska ja och Tony på gala. Vi har aldrig varit på en gala så det blir ju något alldeles nytt det.

Kika in på hela mellandagsrean HÄR!

Jahapp, nu ska jag brassa i ordning en sellerijuice till mig, sen ska jag ge mig ut på en promenad i blåsten. Det viner riktigt ordentligt utanför här så det knakar i hela huset. Brrr, får klä på mig ordentligt.

Vi hörs senare!

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nyårsafton i bilder

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x