Storm

Halloj!

I morse startade vi dagen med en promenad. Ja även om det låter som om taket på huset snart lossnar och flyger iväg, MAJJ Gadd så det blåser!

Tappra gänget aka brillormarna drog iväg på en uppfriskande runda. Även om det blåste satan så gick det bra ändå.

Jag har haft lite problem med höfterna nu i början när jag börjat gå en massa igen. Får hoppas att det släpper snart, brukar få så i början när jag går. Känner mig lite som en 100 åring i slutet av promenaderna. Får vaja som en anka liksom….

Det var verkligen vågor nere vid stranden. Helt sjukt, vi har typ aldrig vågor här hos oss. Glad och tacksam att man inte tajmat in en kryssning nu kan jag säga. Jag skulle inte ha åkt. Visst har jag väl berättat att jag som 18 åring åkte över Nordsjön på en kryssning till London med klassen och hade 42 sekundmeter. Det blåste orkan!  Det var total kaos på båten och alla spydde högt och lågt. I en timma fick båten bara stå i vågorna för att inte krossas. Allt var stängt. Enarmade banditer lossnade från väggarna och folk flög omkring. Det var så hemskt! Det har satt djupa spår i mig den där jäkla båtresan.

Snart ska jag ta med den här tårtan till svärisarna. Vi ska åka ut och hälsa på där en sväng.

Hörni, det är FINFREDAG idag! Hurra…. man är dagvill men fredagar missar man för tusan inte.

Hörs senare!

Kram Nina

62
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta
Agneta
4 years ago

Den båtresan har jag också gjort.Jag var helt säker på att min sista stund var kommen!! Och när det var som värst kommer jag ihåg att de sa i högtalarna att buffén var serverad i restaurangen.

Yvonne
Yvonne
4 years ago

Har också gjort en sån båtresa på Nordsjön ca 1989. Det stormade även i Sverige då så att en tegelvägg på ett hus i Kiruna blåste ner. Det var hemskt på båten.

Nästa inlägg

MEXIKANSK TACOPANNA

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x