Underbart!

Hej och hallå!

Snabbt inne med en hälsning från Borlänge och Romme. Idag åkte vi hit i grisottan för att äntligen få se lite snö och åka skidor, okej att den är konstgjord den där snön, men snö dock. Solen gassar här utanför och det är fasen helt fantastiskt!

Har knäppt massor med bilder och ska visa dig sen! Milo är värsta kunden i backen och det är så härligt att vi äntligen kan smälla på i full kajuta hela familjen. Detta trodde man inte när man höll på att lära honom, då gick det INTE i full kajuta kan man säga. Haha… det var mer svettig rygg, tålamod som var flera kilometer lång och knäböj i snigelfart ned för backarna. Allt har sin tid, nu är det superhärligt för alla får ut massor av den här skidåkningen och det är sååå NAJS.

Ha en fin lördag nu så hörs vi senare!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
4 years ago

Lagade din bacon-nötfärs gratäng med pasta mm igår. SÅ gott det var alltså!! Bägge barnen åt sååå bra . Vi vuxna med haha!
Älskar dina recept. Jag är ingen mästerkock i köket så uppskattar dina lite enklare recept ibland också . Stor kram fina du! Detta blir en favvo framöver hemma .

niinis
niinis
Reply to  Frida
4 years ago

Så roligt att höra!

Nästa inlägg

Krämig Köttfärslåda

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x