Fyllt skåpen igen

Innehåller annonslänkar genom reklam för Matsmart

Godmorgon vänner!

Inatt var det uppåt väggarna med sömnen så då blir det ett tidigt inlägg till frukosten för dig. Kanske gläder det någon med min konstiga sömn såhär års? För den sakens skull så längtar jag till mars när det i regel vänder helt och hållet för mig och jag sover normala tider igen. Kan ju vara kul att träffa sin man nångång också…. haha! Som det är nu har han vänt sitt dygn också så han somnar vid 3 tiden på natten, själv så somnar jag ju oftast tidigt och vaknar mitt i natten. Har jag tur så kan vi göra en high five när vi möts då han ska sova och jag går upp.

Igår åkte vi till Västerås för att gå på bio. Vi älskade Jumanji när vi såg den jag och Milo, nu har det kommit en till och den var helt klart värd att de. Som vi skrattade! Sen har den allt, det finns både spänning och skratt.

På vägen hem for vi förbi Coop för att hämta ut paketen från Matsmart. Det blev lite mycket den här gången. Men jag kan inte nog rekommendera er att handla där. Mycket billigare och så hjälper man till med matsvinnet. Inget behöver kastas och i vanliga fall så ligger datumen ändå långt fram så det är inget som hinner bli gammalt.

Tips på vad du kan handla nu som det är riktigt bra pris på!

Ekologiska krossade tomater (6 pack) Så goda och med mycket smak, älskar den här!

Bön & ärtmix (5 pack), Svarta bönor, 2-pack) jag använder såna här som utfyllnad i soppor och grytor, eller så gör jag grytor på bara det som bas. Hälsosamt och så gott. Det är såhär jag får i Milo lite nyttigt utan att han tänker på det. Tips till föräldrar som kämpar med barn som inte äter grönsaker eller baljväxter.

Ekologisk olivolja, så god och smakrik. Beställer ALLTID olivolja från matsmart, det är något som går åt ganska så mycket här hemma.

Här är lasset med dryck från denna omgång! Älskar att man kan beställa mycket ekologisk och från riktigt bra märken.

Capri-Sun, MYCKET bättre än läsk! Bara frukt och vitaminer och endast askorbinsyra som antioxidationsmedel.

Min favorit smoothie från Froosh, de stora plattorna tar slut fort men det fanns kvar i 6 pack.

Ekologisk bubbelvatten citron, Milos favorit!

Tony som älskar Julmust fick en platta att njuta av innan det är slut för säsong.

Loka hallon till mamman i huset.

Favoritdrycken från Saltå Kvarn, ekologisk ananasjuice – helt ren produkt och inga tillsatser!

Ja, så har du inte testat att handla från Matsmart ännu, gör det! Det finns allt och lite till och jag är alltid supernöjd med mina varor.

Om någon timma ska jag våga mig på att köra igång min råsaftcentrifug och pressa lite sellerijuice. Här ligger jag nu och kör lite varm massage på baksidan av låren. Så skönt! Såg att den här mackapären var på halva priset på Rusta nu, HÄR hittar du den! Vi använder vår nästan varje kväll, vi båda älskar den. Nästan så jag ska köpa en till ifall den här skulle gå sönder.

Hepp, dags att börja kliva upp här. Ska gå ut och gå en promenad med mamma och pappa. Sen ikväll väntar gala.

Kram Nina

10
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Wienerbrödstårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x