Jobbig kväll igår

Godmorgon älsklingar!

Ja det blev en jobbig kväll igår, jag grät i stort sett hela kvällen som vi satt där. Så otroligt tunga berättelser och livsöden som utspelade sig. Man känner sig så urgrundsledsen för att den här skitsjukdomen gör så mångas liv till ett helvete. Både de som drabbas och den drabbades familjer. Hjärtat blir så tungt. Vi ALLA har på något sätt påverkats av den här sjukdomen, alla har någon nära som drabbats.

Det som igår ändå kändes som ett hopp var att forskningen ändå går i rasande takt. Immunterapi ser ut att ge goda resultat så där satsas det mycket pengar nu. Något som också var glädjande att höra var att nästan 100% botas ifrån testikelcancer t ex. Idag är det fler som botas än som dör, det var inte så jättelängesen som det var fler som dog än som överlevde en diagnos. Upplyftande att det går åt det hållet åtminstone. De tror också att de barnen har fötts som kommer få uppleva att cancer botas helt och hållet.

Cancerforskning kostar massor med pengar, det går åt sjuka summor till att forska om t ex immunterapi. Det är därför dessa galor är så viktiga. Du kan läsa allt om hur du kan hjälpa till genom att bli månadsgivare HÄR. Du kan själv bestämma beloppet. Jag har själv blivit månadsgivare nu. ❤️ Minsta lilla peng som kommer in är värt allt och lite till.

Den här klänningen hade jag på mig, fick den passande nog i julklapp av Tony. Jag bara älskar den!

Fick se många människor som jag lite ser upp till igår. Här Fuglesang och underbara Dagny Carlssson som bloggar och är 107 år gammal. ❤️

Vi blev bjudna på en trevlig buffé.

Vi fick fantastiska platser precis bredvid scenen. ❤️ Här såg vi toppenbra.

Kvällen avslutades med Måns Zelmerlöv. Härlig avslutning på en jobbig kväll. Det var här publiken kom igång ordentligt.

Som sagt, en jobbig men en viktig kväll. Glad att jag var där. Hörde att igår kväll under programmets gång samlats in över 69 miljoner kr.

Nu ska jag jobba vidare här, vi hörs senare!

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
4 years ago

Ja usch, vad hemskt det var att se. Igår var det exakt 10 år sen cancern tog min pappa ifrån oss. Så mkt han missade. Hoppas det stämmer, att det finns dom som lever nu som kommer få vara med om att cancern besegras en gång för alla!

niinis
niinis
Reply to  Therese
4 years ago

Jag beklagar att du förlorat din pappa ❤️. Gör ont i hjärtat.

Ja jag hoppas att de har rätt! Den behöver besegras, helst igår!

Kram ❤️

Siw Wiktor
Siw Wiktor
4 years ago

Mycket sorgligt , har själv blivit drabbad av cancern först lungcancer men jag klara de tack vare forskning för ett par år sen fick jag urinblåse cancer har blivit opererad 2ggr så nu går jag på täta kontroller jag lever här och nu tar inget för givet

Petra
Petra
4 years ago

Tyvärr funkade inte immunterapin på min dotters pappaobotlig malignt melanom. Han äter starka cellgifter nu som håller skiten på låga nivåer, men med sjukt vidriga biverkningar ist. Men nu har han börjat känna sig sämre igen, så jag ber till gud att inte cancern har tagit fart igen. Nu den 17/1är det ett nytt återbesök, då vet vi

Nästa inlägg

Blomkål och bacongratäng

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x