Har ni städat bort julen?

Godmorgon godmorgon!

Jag sov hela eftermiddagen och kvällen igår, ett litet bakslag som berodde på att jag var vaken alldeles för länge när vi var på galan. Sover man hela eftermiddag och kvällen så sover man inte på natten, jag har varit vaken sen typ 11 tiden, alltså igår kväll/inatt eller vad jag ska säga? Så förvirrande, men så är det i alla fall. Inte många vakna alla de timmar som jag redan varit vaken. Det är typ lunch för mig nu. Haha….

Hörni, har ni plockat bort julen? Det känns som jag är den sista på jorden som har kvar julen. Många som verkar ha varit snabba med att plocka bort den i år. Jag ska nog börja plocka bort allt nu, tomtar och sånt är borta men alla julstjärnor och granen har varit kvar. Jag vill ju ha ljuset kvar ju så det känns så fel att plocka bort det. Men, jag får fylla på med annat ljus, ska inhandla större lampor till våra höga fönster här hemma så ska vi nog få ha lite ljus kvar. Ett annat tips är att ha ljusslingor runt fönstren, det är inte juligt utan mer en vinterbelysning. Det blir fint! Har sett att Granit har en jättefin.

Den HÄR! Den tror jag blir jättefin att hänga längs med sidan av fönstret (eller runt fönstret), den är nämligen hela 5 meter lång. Det ger ljus och känslan av att man får ha lite julstjärnor uppe.

Nu ska jag i alla fall sätta igång och göra lite frukost här, ska svänga ihop lite bröd här men får nog knåda deg för hand så man inte väcker hela familjen.

Vi hörs senare!

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

Har ingen gran o pynt längre , men nyårsdagen åker ljusstakar bort , det är sen gammalt

Therese
Therese
4 years ago

Här var grejerna kvar länge den här julen. 29e var allt borta! Vill rycka plåstret snabbt

Jenny
Jenny
4 years ago

Här får det vara kvar till tjugonde Knut. Vill mysa så länge som möjligt!

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

❤️

Maria
Maria
4 years ago

Allt är bortplockat Skönt på ett sätt , tycker Advent är finaste tiden . Julen har varit så märklig då vi inte haft nån snö , bor i Norrland och brukar ha vitt på backen från mitten på dec. men i år är det grönt fyyyyyy så tråkigt Nu ska jag försöka sova trots fullmånen inatt blev det bara drygt 4 timmars sömn Tack för bra blogg ❣️

Nästa inlägg

Jobbig kväll igår

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x