Spännande dag i storstan

Morning morning lördag!

En av bästa dagarna på veckan, man blir lycklig på riktigt! En lördagmorgon andas ledighet (om man nu inte arbetar helg då), familjen samlad, långfrukost vid TV:n, massa umgänge och härligheter.

Ikväll kommer äntligen bästa Carro med familj hit på middag. Ska utmana mig själv och laga lite sånt jag aldrig lagat förr till kvällens middag. Är hon galen kanske du tänker? Det är vågat ska jag säga er, tänk om allt misslyckas? Då tänker jag att vi kör take-away mat om det blir så… Då får Tony hoppa i skorna och brassa till pizzerian och handla mat istället. Men jag tänker chansa.

Visserligen blir det en förrätt som jag är van vid att göra så hela middagen kanske inte blir kass? Förrätt blir Bruschetta på hembakt glutenfritt formbröd. Till huvudrätt ska vi äta ugnsbakad fetaost med tomater, citron och färsk oregano. Till det blir det krossad potatis och en äppelsallad. Till efterrätt har jag två olika alternativ, bestämmer mig väl under dagen. Barnen ska få Tacogratäng på linspasta, den tror jag blir supergod, annars blir det samma för dom…. Tony får hoppa i skorna och åka och köpa pizza.

Igår åkte jag till Sthlm och betade av 2 viktiga och spännande möten.

Solen sken så stark när Stockholm uppenbarade sig. Så otroligt härligt att få se den i alla fall. Jag försöker ha ansiktet mot solen så mycket jag kan när den är framme, ja utan att bli blind då. Men du vet väl att kroppen tar upp D-vitamin från solen enklast genom ögonen och sedan är det handlederna.

Började med att äta lunch med min karl. Vi åt på Hötorget, det finns ett ställe på hörnet där som jag aldrig kommer ihåg namnet på som vi båda gillar.

För mig blev det en vegansk risotto med sparris. Den var såååå god, kanske lite lite för mycket kärna kvar på riset men annars var det såååå gott! Jag njöt allt vad jag orkade.

Min upptagna man! Ska man ha med honom att göra när det är en arbetsdag så ser det oftast ut såhär. Han håller sig ifrån kundmejl när han äter i alla fall och det är ju bra.

Här satt jag sedan och väntade in nästa möte. Det syns att jag är sååå trött, jag sov nämligen 3 timmar natten till igår. Den förbaskade fullmånen som ställer till det, och så lite pms på det också, behövs inte mycket mer för att det ska bli en nästintill sömnlös natt.

Mötet jag skulle på handlade om bloggen. Jag ska, inom bara ett par veckor, byta bloggportal. Ska bli så spännande. Igår fick jag träffa säljteamet och dom som jag ska samarbeta närmast. Jag gjorde mig till lite och var duktig och bakade med mig fredagsfika till alla. Dom var 15 stycken så det blev 2 kakor med, du ska få recept på kakan inom bara någon timma här på bloggen. Jag tror att det var uppskattat.

Alla var så jättetrevliga och jag kände mig så himla välkommen. Har en fin känsla i magen med det här, jag har börjat att mer och mer gå på min magkänsla med saker. Många gånger så har jag förbisett och struntat i magkänslan, då menar jag i alla sammanhang man har i livet. Jag har bara kört på och struntat i den där lite dova gnagande oron i magen, kanske tagit den för något annat, inte velat lyssna på den och det vet man ju att det funkar aldrig. Säger magkänslan att du inte ska, ja då SKA du inte. Tvärtom också, känns det bra? Går det lätt utan motstånd och hinder? Ja men då är det tänkt för dig och då ska du bara köra! Det här med mitt portalbyte kändes exakt så, enkelt och utan hinder och magen log hela vägen.

Hörni, jag köpte med mig två buketter från Hötorget också. Så himla fina! Den här gången glömde jag dem inte på något fik, ni kanske minns min vackra amaryllisbukett som jag sedan glömde på Espresso House? Ska ta bild på dem när de ljusnar så får du se. Nu ska jag kliva upp här i arla morgonstund. Ska städa och plocka lite. Sedan ska jag åka och handla när det fortfarande är lugnt på affären. Ja sen tror jag att jag kommer stå en del i köket och laga mat faktiskt. Vänta in gästerna som kommer senare i eftermiddag. Ska bli mysigt att träffas igen, Carros energi är sååå härlig, man vill bara rumla runt i den och bli alldeles uppfylld. ❤️

Ha en fin lördag så hörs vi lite senare!

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emmy
Emmy
4 years ago

Igår lagade vi den italienska kycklinggryta du tipsade om häromdagen. Såååååå gott! Barnen som oftast är kräsna o klagar åt o tyckte det var jättegott. Wow! Tack! Fantastiskt gott! Duktig du är!

niinis
niinis
Reply to  Emmy
4 years ago

Men tack! Vad roligt att höra, så glad jag blir att barnen också gillade. Kram dom från mig! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Fläskfilé smörgås XL

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x