ANNONS

Äppelsallad med grönkål

/

Den här salladen är så god och fräsch och mättar så himla bra! Nyttigt så det bara smäller om det också!

Foto: © Nina Hermansen

ÄPPELSALLAD, 1 pers

2 äpplen

0,5 avokado

2 nävar grönkål (skär bort skaftet på varje blad, annars får du tugga sönder)

0,5 granatäpple

0,5 färsk mango 

0,5 apelsin (saften)

2 tsk ekologisk honung 

lite havssalt 

Gör såhär: 

1) Skala och skär äpplena i mindre bitar. Gröp ur en halv avokado och en halv mango och skär i mindre bitar. Dela granatäpple och knacka sedan ur alla kärnor ur den andra halvan.

2) Pressa över apelsinens saft samt ringla över honung över hela salladen. Ät och njut!

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00