Hej från vårt vardagsrum!

Morning raringar!

Tänkte snabbt kika in och säga hej bara. Ska strax gå ut på promenad med min mamma och pappa. Mysig start på denna söndag.

Eftersom jag inte tog några bilder från igår kväll när Carro med familj var här får ni hålla tillgodo med lite dagsfärska bilder hemifrån oss.

Idag väntar mysig söndagsmiddag med hela konkarongen. Exet med flickvän kommer och ungarna såklart. Ska bli supermysigt! ❤️ Tipsa mig gärna om goda middagar….

Vi hörs senare!

Kram Nina

  1. Hej. Så fint och mysigt. Hade förresten varit kul med en liten rundvandring i ert hus. Och då menar jag ÖVERALLTTvättstuga och hela konkarongen haha. ÄLSKAR och se hemmabilder hos folk och bli inspirerad Är mest för att jag är lite nyfiken hur planlösningen ser ut hos er. Ha en trevlig söndag. Kram

    1. niinis skriver:

      Haha! Ok, får se vad jag får ihop i framtiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..