Inspiration ur mysbyxeträsk

Innehåller annonslänkar för Cellbes och NordicFeel

Nu har jag haft några dagar (många dagar) då jag levt i mysbrallor och tofs på skallen. Det är då jag får ett ryck. Vill fixa mig lite extra mycket. Raka benen i duschen, peela ansiktet, köra ansiktsmask, ha i en hårmask och bara städa bort det som känns för slabbigt.

Vad passar inte bättre då än ett inlägg men lite ytligt tugg. Lite kläd och skönhetstips kanske? Sånt som jag själv gärna läser om när jag behöver bli lite inspirerad och uppryckt ut mysbyxeträsket!

Vi börjar med lite klädtips. Ni är många som är som mig, vill ha sköna byxor på sig…. snygga och sköna! Här ska du få mina två bästa tips för tillfället.

Byxa med dragkedja i bak.

Något av det skönaste i byxväg jag har just nu är dessa byxor med dragkedja i bak. Sitter som en smäck, superstretchiga, lite högre midja och så sköna på! Jag kan t.o.m otroligt nog sitta och slappa i soffan med dessa på, helt galet. Då är dom sköna ska jag säga er, skulle aldrig göra det annars.

De andra paret brallor som är så otroligt sköna är dessa! Bootcut jeans, otroligt sköna på och sitter också som en smäck. Dessa kan man ha som mysbrallor tammetusan! Man kan ta sin helt vanliga storlek, ser supersmå ut men har en fantastisk stretch. Sen är det som å dra på sig ett par tajts. Så sköna.

Cardigan med avtagbar krage (tokrabatt nu)

Den här använder jag jättemycket. Så bra kvalitet och så skön på! Jag älskar kragen men som sagt, den är avtagbar om man inte vill ha den. Jag tycker det är jättefint och så värmer det en fryslort som mig.

Du måste också kika in Cellbes jätterea som de har nu. 50% rabatt på en hel del redan nedsatta varor. HÄR hittar du allt!

Nu till några återkommande favoriter vad gäller hudvård hemma hos mig.

Ansiktsvatten, Clinique Clarifying Lotion, 20% rabatt nu

Många brukar fråga mig varför man ska använda ansiktsvatten? Är det bara för att tvätta bort makeup rester efter ansiktstvätt? Nej nej, det gör mycket mer än så! Ansiktsvattnets främsta uppgift är att återställa PH-värdet i huden eftersom det rubbas vid kontakt med vatten. PH-värdet i kranvatten är 7 och hudens PH är typ 5. När PH-värdet är i obalans så blir huden extra mottaglig för fria radikaler och bakterier som kan skada huden- T ex så funkar inte den övriga hudvården som du använder inte optimalt om PH-värdet är i obalans. Så genom daglig användning av ansiktsvatten kommer hela hudvårdsrutinen bli mer givande för huden.

Clinique, 7 day scrub cream, 20% rabatt nu

Den här vill jag ALDRIG vara utan! Världens bästa ansiktsskrubb. Den här kan man använda varje dag då den är så skonsam. Den här gör alltid att jag känner mig sååå ren och fräsch i huden. Denna brukar jag använda på morgonen i duschen. På kvällen använder jag min Fore Mini (se nedan) som också gör huden smidig och så len.

Såhär ser Foreo Mini ut! (20% rabatt just nu)

Har inte haft en enda finne sen jag började använda dessa produkter ordentligt. Inte ens vid mens. Har du problem med bråkig hud i ansiktet, finnar, utslag, torra fläckar eller bara allmänt risig hud. Så detta är ett hett tips för er.

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR
Följ mig gärna på Instagram HÄR
Följ mig gärna på Bloglovin HÄR

Kram Nina

19
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Smuliga Hallonrutor med cheesecakefyllning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x