Välkommen

Gokväll raringar!

Välkommen in till nya sajten. Jag bloggar alltså numera hos Tailsweep. Här var jag för några år sedan och har alltså nu kommit tillbaka igen, lite som att komma ”hem” igen faktiskt.

Det ska fungera fint nu med det mesta här på bloggen, men skulle det mot förmodan vara något med det tekniska får du gärna hojta till.

Idag har jag bakat som en liten tätting här hemma i köket. Hann med 4 olika recept. Så jädra effektiv ibland alltså…. dock så sitter jag här nu med ögonlocken hängande nere vid fotknölarna typ. Klockan är halv 7 och det är toknatt för mig…så nu kan man säga att jag jobbar natt. Haha!

Foto: © Nina Hermansen

Foto: © Nina Hermansen

Foto: © Nina Hermansen

Idag efter jag ätit lunch så kom den här hårbollen och la sig bredvid mig. Verkligen superenkelt att stiga upp och störa henne…nä det gör man inte, man ligger snällt kvar tills fröken vaknat. Hon hade så rolig stil bara där hon låg.

Foto: © Nina Hermansen

Min lilla hjälte var ute på sin runda igen. Ni som följer mig på Instagram kan kolla min story, har filmat från den kolsvarta lilla rundan. Vi bor ju en bit ut på landet och på vissa ställen är det inte upplyst allt. THANK god för Milos pannlampa. Hade vi inte haft den hade jag säkert kört in i ett träd. 😅

Nä, nu lite vila. Ha en fin kväll!

Kram Nina

 1. Markus skriver:

  Hej,

  Var hittar man dina 20 lättlagade recept under 30 min? Låter mig inte komma in på den sidan längre 😭😭

  Mvh, Markus

 2. Å skriver:

  Gokväll, du har nog redan somnat! Vill bara titta in och berätta att jag gjorde dina piroger ikväll och det var rykande åtgång vill jag lova.

  Rackarns goda tyckte även jag!

  Snygg sida och Maj-Lis…. hon är ju bara en sån gosboll! Har en lika vit kissemiss hemma, en sibirisk herre,, men han är inte en gosboll minsann. Han väljer sina gostillfällen noga 😻

  Tack för din härliga blogg, den gör mig varm i själen!

  1. niiinis skriver:

   Fortfarande vaken, jag vet…. wild and crazy. 😂😂😂

   Så glad jag blir, tack för du delar med dig. Tack för fina ord också, nu är det jag som blir alldeles varm i själen! Kram ❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..