Dreglar

Morning!

Så nöjd med sömnen inatt, jag somnade om och sov till halv 5 i morse. Alltså halv 5. Det känns som sjusovare, halva dagen har liksom gått. Hahaha…. det värsta är att det är sant att det känns så för mig.

I morse pep jag upp för att baka lite. Har ett par recept som står på tur för att testas. Ett är Skogaholmslimpa och ett annat är Dallasbullar. Ett finskt recept som jag hittat. Limporna står i ugnen nu och ser ut att bli fina och Dallas-degen står på jäsning.

Mitt i bakningen upptäckte jag dock att jag inte hade bakplåtspapper. Det är ju så dryyyygt när något saknas när man ska baka. Sånt kan faktiskt göra att jag skiter i alltihopa. Men idag kom jag ju på att vi har vår lilla miniaffär bara någon minut ifrån oss.

Hur nöjd? Så attans nöjd ska jag säga er! Kan vara det bästa påfundet i mannaminne. En obemannad miniaffär som vi går in med telefonen i. Man måste vara registrerad som kund med kontokort osv. Sen piper man in och handlar det man ska, betalar med en knapptryckning, klart! Behöver inte åka in till stan för att handla en yttepytte-pryl utan sladda iväg ett par minuter bara. Blev t.o.m flösch de luxe bakplåtspapper med räfflor på.

Så hur tror ni det där med att baka snyggt och städat gick då?

Sådär! Hahaha…. det är kaos! 😂 Ska ta tag i det här alldeles strax. Verkar helt enkelt vara mitt sätt att baka på. Kaosbaka! Det är kanske mitt signum?

Nu är snart Skogsholmslimporna klara, så nyfiken på hur dem blev? Alltså vem har inte ätit Skogaholmslimpa i sitt liv? Som liten var det bästa man visste Skogaholmslimpa med smör och ost och sen doppa det i varm choklad. OMG, nu dreglar jag nästan! 🤤😂

Hörni, ha en mysig lördag om du inte kikar in mer idag.

Kram Nina

73
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bakad potatis med räkröra

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x