Såhär njuter jag

innehåller annonslänkar genom reklam för Åhléns 

Såhär kan man också tillbringa en del av sin Söndag, så härligt och avslappnande! Lägger man bara ned lite tid så kan det faktiskt bli hur mysigt som helst med ett bad.

Jag är sååå glad åt vårt plastbadkar som jag köpte. Helt klart en av de absolut bästa köpen jag gjort. Hela familjen får verkligen njuta av supersköna bad fast vi inte har ett stationärt badkar. Tänk vad en enkel grej kan ge massa njutning.

Gant Badrock (50% rabatt) // Lexington handduk (50% rabatt) // Rituals Bodymist (REA) // Doftljus (REA) // Rituals Bodycream (REA) // Rituals Duschskum (REA)

Med lite lull-lull som jag brukar kalla det kommer man riktigt långt med sin egentid. Fluffig badrock, fina handdukar, doftljus och lite lyxiga kroppsprodukter så får man det där lilla extra. Härliga REOR som pågår nu så passa på att fynda om du också vill införa lite badmys.

Nu ska jag slå på lite plingplong musik här och andas ned i magen. Har ju andningsövningar som jag brukar göra ibland. Borde göra dem varje dag, tror att jag måste införa det nu på daglig basis. Andningsövningarna jag kör hittar du HÄR!

Njut vidare av Söndag!

Kram Nina

43
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Christina
Christina
4 years ago

Hej!
Vilket badkar är det du har? Funderar själv på att köpa ett då jag verkligen gillar att bada men har känt mig lite skeptisk mot plastbadkar… Tack på förhand. Och, tack för en fin blogg!
Kram
Christina

Issa
Issa
4 years ago

Var har du köpt er balja? Är lite sugen men vill inte råka klicka hem nå ”skräp”

Yvonne
Yvonne
4 years ago

Har du provat tyngdtäcke?Många av mina vänner har blivit hjälpta att få bättre sömn.
Läser din blogg varje dag.
Hälsn från ett nu vitt Luleå

niiinis
niiinis
Reply to  Yvonne
4 years ago

Bara för det så har jag sovit som en liten prinsessa de senaste dagarna. Men ska kolla upp det helt klart. Kram ❤️

Viola
Viola
4 years ago

Vill också gärna få tips på vilken sort/märke ni har på platsbadkaret? Vi har kikat, men inte kommit fram till något än…. ”Villhöver” verkligen ett badkar i mitt liv 😉

Nästa inlägg

Smördegspiroger med vitlöksgrönkål

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x