ANNONS

Rumpmärken

/

Gokväll!

Äntligen soffan igen….haha, den här soffan måste ha stora djupa märken av min stjärt alltså. Som man nöter soffa den här årstiden. 😅 Men jag älskar’t! Familjen samlad och lugnet lägger sig, supermys ju. ❤️

Copyright 2020. All rights reserved.

Ja men dagen blev produktiv känner jag, har jobbat nästan hela tiden fram tills för en liten stund sedan. Här vinkade jag hejdå till Systrar Två genom att säga hejdå i spegeln på toan. 😉

Copyright 2020. All rights reserved.

Efter skolans slut var det dags för Milos löprunda. Snacka om duktig han är alltså. Rödblommig och alldeles underbar kämpar han på. Han vill ut på sina rundor själv och så länge han vill så kör vi. Kan bara känna att det är så jädrans bra att han vill, motion och frisk luft! 🙏🏻

Copyright 2020. All rights reserved.

Det blev en galet sen lunch för vår del men den var värd att vänta på! Grönsakssoppa med kokosgrädde kändes som en perfekt lunch. Jag älskar soppa, värmande och så gott!

Hepp, nu ska jag avsluta datorn här och krypa ned under en filt och ta kväll. Ha en mysig kväll.

Kram Nina

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00