ANNONS

Energivän

/

Oj ett så sent hej ifrån mig!

Dagen har gått i ett. Haft jobb som behövt fixas och sen var jag och fika en stund med min Carola. Blir alltid så upplyft av den kvinnan. Vi smidde lite planer för framtiden och boostade varandra med energi. Såna vänner ska man vara rädd om, har du någon energivän?

Copyright 2020. All rights reserved.

Idag var solen framme och gladde oss lite. I morse började det ljusna redan halv 8, så det rör på sig…. det blir ljusare och ljusare för varje dag. Snacka om glädje!

Copyright 2020. All rights reserved.

Hon den här ruttnade på att jag aldrig klappade på hennes huvud så hon la helt sonika ned sin haka på min arm istället. Vår katt är så konstigt mänsklig ibland, hon påminner mer om en hund än en katt. Så sällskapssjuk och trogen som en hund.

Nu är Milo hungrig så ska slänga ihop en Tacopaj till honom här. Vi hörs senare.

Kram Nina

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00