Energivän

Oj ett så sent hej ifrån mig!

Dagen har gått i ett. Haft jobb som behövt fixas och sen var jag och fika en stund med min Carola. Blir alltid så upplyft av den kvinnan. Vi smidde lite planer för framtiden och boostade varandra med energi. Såna vänner ska man vara rädd om, har du någon energivän?

Idag var solen framme och gladde oss lite. I morse började det ljusna redan halv 8, så det rör på sig…. det blir ljusare och ljusare för varje dag. Snacka om glädje!

Hon den här ruttnade på att jag aldrig klappade på hennes huvud så hon la helt sonika ned sin haka på min arm istället. Vår katt är så konstigt mänsklig ibland, hon påminner mer om en hund än en katt. Så sällskapssjuk och trogen som en hund.

Nu är Milo hungrig så ska slänga ihop en Tacopaj till honom här. Vi hörs senare.

Kram Nina

52
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rumpmärken

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x