Mysjobbar

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes


Halloj igen!

Idag sitter jag faktiskt här på Waynes Coffee medan Tony och Milo är i backen. Jag blev så otroligt slut i ryggen av vår 6 timmars dag med skidåkning i backen igår och för att inte bli helt förstörd i ryggen så valde jag jobb idag. Tänk att man blir lite klokare när man blir äldre. 😂

Har en del jobb att ta igen så det känns faktiskt riktigt skönt att få det avklarat innan vi sätter oss i bilen för att åka hemåt. Riktigt mysigt att sitta här med min Chai-te.

Har också kikat in lite vårnyheter även om det känns väldigt långt bort mitt i fjällvärlden där jag sitter nu. 😅 Men kika kan man ju alltid göra, förbereda sig för att sen smäller det till och man har vår utanför husknuten. Du jag måste bara tipsa dig om att Cellbes nu har 25% på dyraste varan, du anger bara koden: 2025.

 

Camotröja// Beige Tröja // Stickad tröja // Camobyxa

Det här var kanske inte vårigt men väldigt mysigt! Älskar Camodräkten och måste beställa den. Mycket snyggare än de mysisarna jag springer omkring i mest med knäpåsar och hängröv. 😅

Jag gillar verkligen att sitta och kika på inredningen i såna här lokaler. Oftast kör dem lite ruff stil med jordiga färger och det storgillar jag. Sen tänker jag att jag ska göra om allt hemma så det blir likadant! Haha… jag är hopplös. Snart ska jag ta tag i mitt pluggande till inredare igen. Tog en paus i november då jag kände att det blev lite mycket, hände mycket på det privata planet då och sedan blev det jul. Det som är skönt är att det är på distans och att jag får ta det i min takt, ingen press. Skönaste känslan!

Hepp, dags att göra det sista nu innan Tony kommer och vi ska sätta oss för att äta lunch.

Hörs senare! Njut av Söndag!

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Krossade potatisar med vitlök

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x