ANNONS

Krossade potatisar med vitlök

Ett riktigt smarrigt tillbehör att ta till är dessa krossade potatisar med en riktigt god vitlöks-smör-gotta röra på. Dom blir så saftiga och goda och smakar så mycket mer än bara potatis, detta bara måste du prova någongång.

IMG_4074-2
IMG_4072-2

KROSSADE POTATISAR, 4 PORT

12 potatisar


3 msk olivolja


25 g smör


2 msk honung


salt


1/2 knippe färsk persilja

2 vitlöksklyftor 

Gör såhär:

1) Koka potatisen.

2) Lägg den på bakplåtspappersklädd plåt. Ta ett glas och pressa botten på potatisen så den krossas.

3) Blanda olivolja, smält smör, persilja, pressad vitlök, honung och salt. Pensla potatisarna rikligt med smör/oljan.

4) Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min.

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR(Så du inte missar några inlägg)

Inspireras av dessa härligt goda recept också:

Smöriga bakade potatisar

Parmesan och skinkfylld potatis

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00