Mysig kompisdejt

Igår var jag på en mysig kompisdejt. Vi är ett gäng tjejer som för många år sedan drev något som vi kallade Vardagslyx. Vi anordnade olika mingel och events och detta blev hur stort som helst. Jag fortsatte ett tag men nu var det längesen jag gjorde ett sånt event. Det är otroligt tidskrävande så tiden har helt enkelt inte funnits.

När vi planerade detta så sågs vi på mysiga fikadejter, skrattade så vi tjöt och hade hur mysigt som helst. Nu har vi tagit upp dessa mysträffar igen fast utan själva eventplaneringen.

En av tjejerna, Helena, har fått en liten pojke sedan sist vi sågs innan jul. Åh, förstår ni hur mysigt det var att då dofta på detta lilla huvud alltså!?

Lilla Tor! ❤️ Igår blev jag så berörd när Helena berättade att farbrorn som bodde i huset innan dem hette Tor. Han blev vän med dem efter husköpet och han var bl a på stora tjejens dop. Så nu när de fick en pojke så blev det Tor efter honom. Gamla Tor är i himlen nu men tänk vad glad och hedrad han ska vara däruppe. Så fint så jag grät en skvätt. ❤️

Lilla bebis! ❤️❤️❤️

Helena & Tor ❤️ (Inte mamman, en annan Helena 😅 )

Det blev lite lek med stora tjejerna också! Sen fick vi den stora äran att få kika in i deras underbara lilla lekstuga. Jag smäller av så fin den var alltså, den absolut finaste lilla lekstuga jag sett!

Vi blev bjudna på både kaffe och glass där inne i lilla Lekstugan. ❤️ Men har ni sett? Hur fint? Lilla Lekstugan är en kopia på det stora huset. Så charmigt så jag svimmar. Allt är byggt i lösvirke så det är helt unikt också.

Mysig eftermiddag med tjejerna, längtar till nästa dejt. Blir nog kanske jag som får styra upp den tror jag. Vi turas om….

Hepp, dags att jobba vidare här. Vi hörs senare. Har ett så gott recept till dig!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Doftade gott hemma

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x