Vinonsdag

Halloj!

Innan jag berättar om min dag vill jag visa bilder från gårdagkvällens middag jag var på.

Det var en influencermiddag där vinmärket Masi presenterade sig. Så intressant då de hade 2 riktigt duktiga vinproffs influgna. Det dom inte kan om vin är liksom inte värt att veta, typ så.

Vi sågs på urhärliga Italienska restaurangen Ciccio’s i Sthlm. Har du möjlighet någongång så åk dit och ät mat, vi ska boka där alldeles snart igen. Så fint! Så proffsigt! Så gott!

Älskade inredningen och känslan inne i restaurangen. Det kändes som att kliva in i Italien.

Innanför dörren stod ägaren av restaurangen och hällde upp bubbel till oss! En riktig Italienare i snyggaste outfiten.

Några ifrån gänget för kvällen! ❤️

Dukat bord åt oss alla med bordplacering. Så bortskämd man kände sig. Jag älskar att sätta mig vid dukade bord.

Maten! Så ljuvligt gott. Som sagt, åk dit om du kan. Det låg otroligt mycket kärlek i den maten, så gott allting. Känns som jag rullade ut därifrån.

Till bords. En genomgång av Charlotta från Bang for the Bucks som styrt ihop denna middag.

Fick också proffsgenomgång av vingurut!

Vi satt i timmar och bara mös. Man måste verkligen njuta när man har möjlighet.

Så kul att den grymma fotografen för kvällen, Jenny Öhman lyckades fånga när jag tog bild på Tilde och Bingo.

Såhär blev den! 😅 Inte riktigt samma skärpa på bilderna som hon tog. Grym fotograf måste jag säga, bilderna är fantastiska!

Jag fick hålla i denna Magnumflaskan en stund. Vet bara inte hur många man måste vara för att tömma en sån här flaska? Känns som den var lika stor som jag. 😅😂

Detta gäng satt kvar en stund när de andra gått. Tony var nämligen på gymet så vi väntade in honom innan vi åkte hemåt igen. Han tajmade det så bra så han hade jobbmiddag samma kväll med en timmes löpning på det. Ja han är galen den där karln jag lever med.

Hepp, dags att ta tag i och börja kapa benen på barstolarna. Håll nu tummarna att det blir bra. Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
3 years ago

Är ni inte det minsta oroliga för Corona?
För det var väl i Stockholm (som givetvis har drabbats värst då det är vår huvudstad) & ni såg ut att vara rätt många som satt nära varandra…

Ingen kritik! Men med tanke på hur situationen ser ut nu och med ”influgna vinexperter”?

Jag själv försöker leva ett så normalt liv som möjligt, men jag är ju heller ingen influencer som känner massor av folk & blir bjudna på såna här fester (skulle inte vilja heller, då jag är för introvert som person), utan lever ett väldigt isolerat liv i vanliga fall ändå, då jag bara har mina gamla föräldrar, som jag är livrädd för ska bli smittade då båda tillhör flera riskgrupper…

niiinis
niiinis
Reply to  Linda
3 years ago

Detta var den 28:e januari, det första fallet av Corona i Sverige skedde 31:a januari och hon var just influgen från Wuhan. Så Corona fanns inte ens i Sthlm under den här tidpunkten.

Nästa inlägg

Fyllda paprikor med palsternackspuré

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x