Äntligen!

Inlägget innehåller annonslänk 

Go’kväll raringar!

Jag ser tammetusan i kors. 😵 Jag är så galet trött och har nu varit vaken långt över 12 timmar eftersom jag vaknade strax innan 3 inatt, nu börjar det känns som gamnacke för hela slanten här, snart kommer jag somna med telefonen i pannbenet. Det har ju hänt förr så att säga.

I morse hade Tony friskvårdstimmen igen så jag hängde på för att gå lite på bandet. Har fortfarande sååån träningsvärk, det är verkligen en vecka sen jag tränade rumpa och baksida lår så det är ju ett tag sen tycker man. Körde loss med foamrollern på det onda så jag hoppas att jag mjuknat lite tills imorgon.

Efter bandet blev det också en extra lång stretch för min del. Så skönt att sträcka ut småkrampade muskler i min stjärt och baksidan av låren.

Tightsen hittar du HÄR, jag brukar få frågor om det så då vet ni. Älskar dessa tights! Högre i midjan och spänner ingenstans. Vissa tights kan man ju typ inte andas i, sitter som en korsett runt midjan och trycker in både inälvor och gör så fiffi blir en trevlig kameltå. Fy för såna tights. Dessa är såna du kan sitta i soffan med och mysa…. love it!

Har ni sett på tusan? Jajemen! Här meckas det möbler… det tog några dagar för honom att läsa inlägget om möbelbyggandet här på bloggen. Men nu jädrar hörni snickras det byrå och hallmöbel. Imorgon hoppas jag få knäppa av lite bilder, ja om vi får upp’et såklart.

Hörni, ha en skön tisdagkväll nu. Imorgon är det lill-lördag!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sötpotatis och halloumifritters med vitlökssås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x