ANNONS

Lite nytt hemma

/

Godmorgon godmorgoooooon!

Det är fredag och helgen nalkas. Härligaste känslan ever ju hörni, jag bara älskar fredagar. Idag är det lite speciellt härligt faktiskt för min man har bjudit ut mig på Date Night. Vi ska gå på bio och sen ska vi gå ut och äta. Frågan är om jag kommer orka hålla mig vaken? Jag har ju för tusan bara sovit 4 timmar inatt…. Tipsa gärna om en riktigt bra film som man bara inte kan somna till. Haha….

IMG_4339

IMG_4345

IMG_4344

IMG_4341

IMG_4339

Har ni sett vilken alldeles underbar Fredagsbukett vi har? Jag vill passa på att tipsa om ”Mellans” kompis blombutik som hon tagit över. Jag är så otroligt imponerad av henne, så ung och tagit ett jätteansvar genom att ha tagit över en mycket etablerad blombutik här i stan. Så duktig tjej verkligen. Då kan man inte göra annat än gynna henne ju. Jag blev verkligen inte besviken på min fredagsbukett! Kolla så maffig och fin den är? De där små spröten ser nästan ut som små dimmiga svävande växter över blombuketten. Såååå fint! Älskar den, gör sig så himla fint på vårt vardagsrumsbord. Är du sugen på en härlig bukett så tipsar jag dig såklart om att svänga förbi hennes blombutik, självklart vill jag tipsa om hennes butik nu när jag har möjlighet. HÄR hittar du deras Facebooksida och HÄR deras instagram. Hälsa ifrån mig om ni handlar där.

Någon frågade om våra barstolar. Kom på att jag helt glömt att visa er ju…. dock så är det inte klart. Jag ska köpa 2 pallar också men dom har jag inte hittat ännu. Återkommer om dom.

IMG_4355

IMG_4357

Vi trivs jättebra med stolarna, de tar inte alls lika mycket plats och så är de sköna att sitta i också. Pallarna jag letar efter ska vara svarta…. då kommer det att bli lite helhet.

IMG_4348

IMG_4349

IMG_4352

IMG_4353

Vi bytte ut byrån i hallen också, en enkel Malmbyrå med glasskiva på. Den sväljer så sjukt mycket så nu har vi plats för alla vantar, mössor och halsdukar i den. I översta lådan har jag alla hårgrejer, locktänger, sprayer och allt. Köpte såna där små insatser och det blev ju skitbra. Hade ni velat ha bild på det med kanske? 😉 Jag älskar ju att kolla ner i andras lådor. Haha….

Nu ska jag ta tag i dagen här. Har massor att göra innan jag ska köra ut Milo till farmor och farfar och vara redo när Tony kommer hem från jobbet. Men jag har förberett lite inlägg åt dig så det kommer komma upp här senare. Ha nu en härlig fredag så hörs vi sen!

Kram Nina

8
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00