ANNONS

Mys-söndag!

/

Go’kväll!

Hemma igen efter att ha varit ut till svärisarna med massa mat. Vi samlades där, vår lilla familj och Tonys bror Tobias med familj. Mysigt!

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Maten var med. Det blev en makaronilåda med bacon och potatisgratäng med köttfärs. Recepten kommer framöver. Allt gick åt så det var uppskattat.

Älskar att äta söndagsmiddag tillsammans med våra familjer. Tycker det är jättemysigt. Stora barnen saknades, när dom är med är det givetvis ett plus.

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Svärmor hade dukat åt oss alla. ❤️

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Någon var också väldigt taggad på att få laja med låtsaskusinen. Så kul att de funkar så bra ihop. Man ser dom knappt de där två. 😅

Nu ska jag strax lägga mig på soffan här och sukta lite efter fotpill. Den där karln jag lever med är uppe och springer så det verkar dröja lite, han håller på och förbereder gympapåsen till Milo till imorgon . Ingen är gladare än jag över att han fixar den, kanske så glad så jag inte ens nämner fotpillet? Nääää….. Det var ett jäkla skit de där med fotpillet alltså, jag är ju helt beroende av det numera. En kväll utan fotpill är som en kväll utan att sitta i soffan. Ja ni hör ju, funkar ju inte överhuvudtaget. 😀 Haha… jag och min soffa. Jag lovar att man skulle kunna hitta urgröpningar i den som har formen av min röv. Haha…. i 2 olika storlekar…. haha…. orkar inte.

Är nog lite trött för nu började jag tänka på att det fanns såna urgröpningar på riktigt och hur kul det skulle se ut. Haha…. Fy jag skrattar åt allt när jag är trött.

Nä, dags att ta kväll! Ha en mysig kväll!

Kram Nina

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00