ANNONS
Integritet på Tailsweep

Så spännande produkt

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmoron finisar!

Idag är det Söndag, inatt när jag vaknade så var jag säker på att det var veckodag imorgon. Gissa hur skönt det var att komma på att det bara var lördag och imorgon när vi vaknar så är det söndag. Skönt när det är åt det hållet… värre när det är tvärtom. 😉

Jag har precis morgontvättat ansiktet och haft på min nya ögonkräm runt ögonen. Alltså den känns ljuvlig. Läste nämligen om den här ögonkrämen och blev helt såld.

Filorga NCEF-Reverse Eyes – (<länk, 25% rabatt just nu)

Detta är alltså multikorrigerande ögoncreme som ska reducera rynkor, mörka ringar och påsar. Den ska ge fasthet och lyster till ögonområdet. Denna ögonkräm innehåller Filorgas unika vitamincocktail NCEF, som är ett polyrevitaliserande komplex med en koncentration motsvarande den som finns i en meso-injektion. Om ni inte vet vad en meso-injektion är så är det en slags injektion man brukar göra i mellersta hudlagret fyllt av vitaminer och mineraler. En mycket föryngrande process som ger fantastiska resultat.

Cocktailen i denna kräm är fylld av hyaluronsyra, kollagen, vitamin C, escin och koffein som verkar på djupet av huden. Tack vare den så ska det ske en intensivt korrigering av alla tecken på åldrande på området kring ögonen och så sak det ge en förbättrad hudkvalitet.

Så gissa om jag blev sugen på att prova? Nu har jag haft på den för första gången och det så otroligt svalkande och härligt runt ögonen. Ska hålla er uppdaterade angående denna produkt. Ska prova i en månad nu först så ska vi se sen vad jag tycker. Har bara hört lovord om den så det ska bli mer än spännande.

Clarins Gentle Makeup Remover (<länk, 25% rabatt just nu)

Apropå ögon så fick denna också följa med. Världen bästa sminkborttagning till ögonen. Denna är mild så den irriterar liksom aldrig men gör ett fint jobb med att ta bort mascara och annat smink runt ögonen. Jag använder aldrig vattenfasta produkter så jag vet inte hur det funkar på det, men till vanlig makeup runt ögonen är den grym! Det som är plus med den är att den är vattenbaserad så den löser inte upp limmet på min ögonfransförlängning (vilket oljebaserade produkter kan göra). Den har också egenskaper som stärker ögonfransarna (dina egna 🙂 ), den svider inte alls och så är den vårdande och återfuktande. Den är också lugnande då den innehåller kamomill, rosvatten och blåklint. Toppen helt enkelt!

Nu ska jag åka till affären och handla selleri, den var visst slut här hemma. Dagen står öppen, vet inte alls vad vi ska hitta på idag vilket känns lite härligt faktiskt. Vi hörs av lite senare!

Kram Nina

3

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00