ANNONS

Varm macka de luxe – Varma Dagobertmackan

När jag har riktigt bråttom hemma och känner att jag behöver utfodra familjen snabbt brukar jag slänga ihop dessa varma Dagobertmackor. Mättande och så vansinnigt goda.

IMG_4335

IMG_4333

IMG_4334
VARM MACKA DE LUXE (Även kallad varma Dagobert mackan här hemma)

1 stor skiva hönökaka
smör
skinka
ost
kocktailtomater
grillgrydda (eller någon annan favoritkrydda)

Gör såhär:

1) Dela hönökakan i 3 delar, 3 trekanter. Smöra dem både på under och ovansidan.

2) Lägg ost och skinka på bottenbiten. Krydda.

3) Lägg på andra delen och ha på ost och skinka och skivade tomater.

4) Lägg på toppendelen och ha på tomater, krydda och ost. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15-20 min.

Följ mig gärna på min FB-sida HÄR

Följ mig gärna på Instagram HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin HÄR (Så du inte missar några inlägg)

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00