För 14 år sedan….

Morning raringar!

Måndag igen, en vecka kvar till sportlov. Kan säga att vi hade en 11 åring som var trött i morse och längtar nog massor till att få vara lite ledig igen. Jag med….älskar när han är ledig. Då har vi såna där sköna lugna morgnar när vi kan ta det soft och starta sådär mysigt och skönt. Vi har ännu inga större planer för sportlovet, tänkte att jag under denna veckan skulle spika det faktiskt. Ska ni göra något speciellt eller är ni inte lediga? Berätta gärna!

IMG_4393

IMG_4394

IMG_4395

IMG_4396

IMG_4397

Visar min nya lampa jag köpt. Den är sååå fin och jag är helt kär i den. Kan dock inte bestämma mig för om det ska vara skärm på den eller om den ska vara utan. Jag har inte köpt skärm än men vet inte om jag ska heller? Nu är bilderna lite grusiga och gula tyvärr men den lyser väldigt fint. Måste nog känna efter….

På fredag är det Alla hjärtans dag och officiellt vår förlovningsdag…. inofficiellt är vår förlovningsdag idag (men vi firar lite extra på alla hjärtans dag). Tony hade köpt ringar åt oss och skulle fria till mig på Alla hjärtans dag. Så gulligt på något sätt för att det är så ”enligt regelboken”. Haha…. ännu gulligare var kanske att han var för otålig att vänta ända tills dess så han friade redan fredag den 10/2 – 2006. Så idag har vi varit förlovade i 14 år. Vid den här tiden på dagen hade jag ingen aning om vad som komma skulle på kvällen där hemma i soffan i vår trea på stan som vi bodde i. Tänk, just den dagen visade sig bli en av mitt livs lyckligaste dagar. Jag blev friad till för första gången i mitt liv. Å ja, resten vet ni ju redan, jag sa som ni kanske förstått ja. Vi ringde till våra föräldrar och kompisar på kvällen medan vi tog en varsin öl därhemma i soffan och bara supermyste resten av kvällen, jag var så galet lycklig. Lite dryg ett halvår senare blev jag fru.

Nu jobba vidare. Har inte ens kollat igenom min vecka ännu så måste sätta mig och göra det nu. Ha en fin start på veckan hörni så hörs vi lite senare.

Kram Nina 

97
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Persson
Maria Persson
4 years ago

Så härligt det låter med allt😍
Njut och ha det gott på er dag🥰

Kram SkåneMaria

niiinis
niiinis
Reply to  Maria Persson
4 years ago

Kram och tack! ❤️

Husbandet
Husbandet
4 years ago

LOVE U ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Husbandet
4 years ago

Love u! ❤️❤️❤️

Agneta
Agneta
4 years ago

Grattis,ni är ett jättefint par.
Jag tycker du klär dig jättesnyggt.Det du hade på dig i fredags på er datenight var så fint.Jag tycker du får till det så bra ,elegant utan att se tantigt ut.Jag tror du läser Hannah Graafs blogg.I ett inlägg tipsar hon om att klä sig fint i myskläder,det setet var så fint.Kram

AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Grattis på er dag!!

Vi tar en 36 timmars kryssning till Helsingfors på lovet, annars har vi inte så mycket planerat. Kanske åker till sommarstugan några dagar beroende på vädret :).

Kram

Natalie
Natalie
4 years ago

Jag tar med mig dottern (som fyller 11 år i sommar) och hennes två bästisar till stugan i Falkenberg på sportlovet. Det enda som är spikat där är ett restaurangbesök på Pinchos, sen får vi se hur vädret blir men hoppas kunna valla dem vid havet o ha picknick med varm choklad och bullar.. kram

Helene
Helene
4 years ago

Fin lampa var är den ifrån? Kanske vit veckad skärm?

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
4 years ago

Har köpt den i en butik ute i Grillby, en butik strax utanför vår stad. 👌🏻👍🏼🥰

Sofia
Sofia
4 years ago

Grattis! Så mysigt att tänka tillbaka på. Själva förlovade vi oss i luften, var upp över skyarna kära haha. Nu snart 31 år!!! senare skulle jag inte säga att vi är kära, men vi älskar varandra. Har gått igenom så mycket tillsammans…

För övrigt tycker jag du ska köpa en lampskärm, en lite mörkare tror jag skulle vara snyggt.

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Åh vad härligt det låter! 😍 Ja det lutar nog åt den lampskärm. 👍🏼

Nästa inlägg

Mys-söndag!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x