Hela Sverige bakar

Hej raringar!

Kväll in the house, här är ljusen tända och Sveriges Mästerkock på TV:n. Johan Sörberg är där idag, Sveriges mästerbagare. Tänk, honom har man fått ta Master Class hos – han har lärt mig att baka bröd kan man säga.

Pressfrukost med Hela Sverige Bakar & självaste Johan Sörberg

Innan jag var med i Hela Sverige bakar så hatade jag fullkomligen att baka bröd. Det gick alltid åt skogen dessutom. För segt, för torrt, för fult (hahaha)…. Men efter Johans små tips och knep så lärde jag mig. Idag kan jag verkligen älska att baka bröd till min familj. Idag åts den sista tekakan enligt Mormor Britas recept. Imorgon måste jag baka nytt bröd igen alltså.

Första inspelningsdagen på Hela Sverige bakar. Här var vi så trötta så vi höll på att gå åt. Det var mitt i natten och vi var inte klara än. Ögonen gick i kors men så kul det var.

Efter program 2 såg det ut såhär utanför tältet. Det var här allt vi bakat ställdes. Kan gissa att produktionen gick upp en del i vikt efter dessa veckor. 😅

Det var också efter det som Leila Lindholm rasade i tidningen över receptstöld. Älskar att Aftonbladet skrivit ”Såhär bakar du Scandal Cupcakes”. 😇😅

Tack vare programmet så har jag fått vänner för livet. Både Fredrik och Carro var med året efter mig. Att lära känna dom har varit alldeles fantastiskt…. ❤️ Carro vann ju dessutom det året hon var med.

Något av det roligaste (och jobbigaste) jag gjort var att vara med i Hela Sverige bakar. Såklart var det mer roligt än jobbigt, det jobbiga var att vara ifrån min familj och att det var otroligt påfrestande med själva tävlingen och att leverera på topp hela tiden – det fanns ingen plats för misslyckanden. Detta stressade ju så nåt oerhört.

Såhär såg jag ut då. Jag är så stolt över mig själv att jag vågade söka och vara med. Snacka om att kliva utanför sin komfortabla zon. Så sjukt att det i sommar är 8 år sedan jag var med. Tiden har gått så otroligt fort, Milo var ju bara en liten fjärt då. Struttade omkring som en liten treåring där hemma.

Så härligt med en liten ”walk down the memorylane”. Har så mycket fina minnen från dessa veckor i livet.

Nu är det dags att titta på ”Renés brygga”. Så mysigt program. Ha nu i en fin kväll.

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5567.jpg

Nästa inlägg

Varma Tunnbrödssnittar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x