ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inofficiella firandet

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Godmorgon raringar!

Åh inatt har jag sovit riktigt bra och skönt! Den där fullmånen gjorde mycket med min sömn denna omgången. Men nu är kristallerna laddade till max och man kan få ut allt härligt ur dem. Dom hjälper mig jättemycket. 🙏🏻🥰

Igår var vi i Sthlm. Tony var på möten och jag kollade ytterligare en lokal. Idag bestämmer jag mig för hur det blir, ska jag hyra någon alls eller vilken av dem det blir. Vi får se?

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Igår hade jag på mig mina vad jag kallar, perfekta >>jeans<<. Jag har ju ett par svarta sen innan och jag bara ÄLSKAR dom! Superstretchiga, perfekt mellanblå i färgen, älskar dragkedjan i bak och så sitter dom så skönt på. Lite som mysbyxa då dom är så otroligt stretchiga.

Just nu har Cellbes 25% rabatt på massor av byxor (dock ej dessa ovan), bl a ett par andra favoriter som är superstretchiga – kolla in dem HÄR! Du hittar alla byxor som är nedsatta med 25% HÄR.

Copyright 2020. All rights reserved.

En av favoritblusarna var på till jeansen. Den är på REA nu!

Jag satt på Espressohouse och jobbade på förmiddagen. Alltså skrev och redigerade bilderna till de recepten som du såg här igår. Det tog hela förmiddagen, tar mer tid än man tror att gör det.

© Nina Hermansen

Efter Tony var klar med sina möten så tog vi en finlunch på Sturehof. Det är ett av våra favoritställen i Sthlm. Finlunchen var för att småfira vår förlovningsdag i måndags. Den inofficiella förlovningsdagen…. haha! Den officiella är ju på fredag. Så Lyllos oss som får fira lite i 2 dagar.

Copyright 2020. All rights reserved.

Sån tur att de hade bord när vi kom sådär spontant, det är väldigt ofta fullt hos dem och man brukar få vänta på bord.

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Tony åt en stor Toast skagen och jag en bakad spetskål med ostronskivling som var så sjukt god! Vad vi njöt. Vi har blivit så bra på att njuta av matupplevelse vi, att sitta och verkligen njuta av mat är helt vår grej.

Tipsa mig gärna om fler restauranger att prova om du har någon favorit. Har tänkt att i år så ska vi inte snöa in på favoriterna utan faktiskt prova fler och kanske berätta för er vad vi tycker också.

Sturehof rekommenderar vi i alla fall starkt! 👌🏻🥰 Inte blev det sämre av att vi såg både Stellan Skarsgård och Börje Salming på restaurangen, jag var helt starstrucked! 🤩😂🤩 Jag menar, 2 legender under ett och samma tak. Wow! Jag sa till Tony att fota mig så Stellan syntes i bakgrunden men han hörde fel. Han hörde att jag tyckte han skulle gå fram och be om en bild….. när han satt där och åt. Hahaha! Inte så konstigt att Tony tittade lite konstigt på mig. 😂😂😂 Man går ju inte fram till någon och frågar om bild när de sitter och äter…. allra helst inte en ikon som Stellan Skarsgård. Haha!

Hepp, dags att starta dagen. Idag ska jag göra en massa bakrecept som står på tur och bara väntar.

Vi hörs lite senare!

Kram Nina

15

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00