ANNONS
Integritet på Tailsweep

En speciell promenad

/

Goddagens raringar!

Jag sitter här i min ensamhet och äter lite lunch. Jag har kokat en grönsakssoppa med linser i och en lite klick kokosgrädde. Mums!

Copyright 2020. All rights reserved.

I morse åkte jag in till stan och drog ut på en långpromenad. Solen gassade i mitt ansikte och det var verkligen hur härligt som helst. Lyssnade på podd och bara gick dit som det kändes bra. Blev en timmes promenad och känslan att sätta sig i bilen efteråt – wow!

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag gick i våra gamla hoods, där jag bodde med exet och stora barnen när de var små. Så mycket minnen jag har därifrån. Som det här kojbyggarlandet, här har mina ungar hängt med SkogsMulle, struttat runt i sina gula västar och ätit matsäck. ❤️ Det känns som en hel evighet sen samtidigt som det känns som det inte alls var så längesen. Märklig känsla det där.

Nu ska jag äta klart här och fortsätta jobba sen. Hörs lite senare!

Kram Nina

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00