En speciell promenad

Goddagens raringar!

Jag sitter här i min ensamhet och äter lite lunch. Jag har kokat en grönsakssoppa med linser i och en lite klick kokosgrädde. Mums!

I morse åkte jag in till stan och drog ut på en långpromenad. Solen gassade i mitt ansikte och det var verkligen hur härligt som helst. Lyssnade på podd och bara gick dit som det kändes bra. Blev en timmes promenad och känslan att sätta sig i bilen efteråt – wow!

Jag gick i våra gamla hoods, där jag bodde med exet och stora barnen när de var små. Så mycket minnen jag har därifrån. Som det här kojbyggarlandet, här har mina ungar hängt med SkogsMulle, struttat runt i sina gula västar och ätit matsäck. ❤️ Det känns som en hel evighet sen samtidigt som det känns som det inte alls var så längesen. Märklig känsla det där.

Nu ska jag äta klart här och fortsätta jobba sen. Hörs lite senare!

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Processed with VSCO with a4 preset

Nästa inlägg

Hela Sverige bakar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x